6.08 test pokazał 2 mocne kreski więc tak myślę że 7.08 byłaPrzypomnij który to dzien po owulacji?? Jeśli już, to pewnie jest jeszcze za wcześnie. Mówiłaś, że jeszcze około 6-7 dni do @?
reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
Tfu tfu tfu tfu tfu...... Ustało.Matko, Ty to się masz z tymZaciskam żeby było dobrze!
nnat.
Najlepiej w dzień spodziewanej @ lub dzień po.A ile dni po owulacji wystarczy by można było zrobić test? U mnie 6 dni po owulacji.
Ale ja też jestem niecierpliwa i zrobiłam wczoraj. 10 dpo - cień cienia, jak Wy to mówicie, ale nie napalam się, czekam na dwie wyraźne, grube krechy
To wstrzymaj się jeszcze kilka dni ;*6.08 test pokazał 2 mocne kreski więc tak myślę że 7.08 była
Oby na dobreTfu tfu tfu tfu tfu...... Ustało.![]()
Paraply
Dziewczyny a jeśli np doszło do zapłodnienia na dniach, to czy alkohol można pić w rozsądnych ilosciach? Mam imprezę i boję się, żeby to jakoś niegatywnie nie wpłynęło jeśli doszło do zapłonienia w tym cyklu. Żadnych objawów oczywiście nie mam ale nadzieję.
nnat.
Ponoć w pierwszych 14 dniach po zapłodnieniu działa zasada albo wszystko albo nic, nie ma dziecko łożyska, często jeszcze nie było zagnieżdżenia, więc - NIEDziewczyny a jeśli np doszło do zapłodnienia na dniach, to czy alkohol można pić w rozsądnych ilosciach? Mam imprezę i boję się, żeby to jakoś niegatywnie nie wpłynęło jeśli doszło do zapłonienia w tym cyklu. Żadnych objawów oczywiście nie mam ale nadzieję.
idź i baw się dobrze
Tak, właśnie dlatego testowałam.Nnat A masz jakieś objawy albo coś czujesz innego niż zawsze
A kiedy masz termin @?Ponoć w pierwszych 14 dniach po zapłodnieniu działa zasada albo wszystko albo nic, nie ma dziecko łożyska, często jeszcze nie było zagnieżdżenia, więc - NIE
idź i baw się dobrze
Tak, właśnie dlatego testowałam.![]()
Spazientito
6.08 test pokazał 2 mocne kreski więc tak myślę że 7.08 była
To jeszcze za wcześnie na testy! Niepotrzebnie tylko się dołujesz tymi testami jak wychodzą negatywne.
Tfu tfu tfu tfu tfu...... Ustało.![]()
To dobrze, przynajmniej trochę nerwów Ci odejdzie! Będziesz robiła ten pakiet badań, który zlecił Ci ten profesor?
Ekspertki moje drogie! W jakim czasie po pozytywnym teście owulacyjnyn występuje owulacja? 24-36h? Dzisiaj zrobiłam kolejny i już był negatywny, także wyrzut LH był ewidentnie wczoraj. Kolejne pytanie: jak to jest z bólem owulacyjnym? Każda z Was go ma? Jest po owulacji czy po (gdzieś tam czytałam że przed)?
reklama
nnat.
w niedzielęA kiedy masz termin @?
udanej zabawy :*Nnat. Dzięki za odpowiedź![]()
Tak, po 24-36h, chociaż u mnie minęło chyba mniej, bo koło 21 robiłam test, a przed południem zwijałam się z bólu po jednej stronieEkspertki moje drogie! W jakim czasie po pozytywnym teście owulacyjnyn występuje owulacja? 24-36h? Dzisiaj zrobiłam kolejny i już był negatywny, także wyrzut LH był ewidentnie wczoraj. Kolejne pytanie: jak to jest z bólem owulacyjnym? Każda z Was go ma? Jest po owulacji czy po (gdzieś tam czytałam że przed)?
Ja zazwyczaj czuję, raz mocniej, raz słabiej, ale raczej zawsze. A w tym cyklu to dosłownie mnie skręcało.
A występuje chyba przed, to wydawałoby się logiczne.