reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny wracam do Was mimo że nadal cykl trwa. Chciałam odpocząć od starań bo gin powiedział że cykl jest bezowulacyjny. Dziś 42dc. Temp różna i dziś spadła do 36,48. Z ciekawości zrobiłam test owulacyjny i badam szyjkę żeby całkiem cyklu nie marnować. Poznaje własne ciało.
I tak: szyjka twardą, zamknięta i wysoko. Śluz gęsty, lepki, całkowicie nieprzejrzysty. Objawy na @ mam już 8 dzień. W cyklu bezowulacyjnym wyczytałam że to normalne. Ale test owulacyjny z dzisiaj wygląda jakby zaraz miała być owulacja..a do lekarza mam się zgłosić w 22dniu kolejnego cyklu..
Możliwe żeby była owulacja z gęstym śluzem tak późno?

Załączniki

• IMG_20190901_213315.jpg
    IMG_20190901_213315.jpg
    956,1 KB · Wyświetleń: 72
Powiem Ci że 1 dzień i przez 4 płakałam bardzo mało nie wiem czy to tak powinno wyglądać ogólnie @ mam skąpe i trwają 3dni na 4 plamienie i koniec

Trzymaj się Kochana :* Często myślę ciepło o Tobie i @Vici32, mam nadzieję, że szybko dojdziecie do siebie! Moje krwawienie po ciąży biochemicznej trwało 3 dni, w tym ostatni dzień było bardzo lekkie.

Dziękuję Kochana ;) Nie ukrywam, że moje nadzieje rosną, bo @ w ogóle nie widać. Mam dziś bóle podbrzusza, ale zupełnie inne niż okresowe. Piersi zaczynają delikatnie pobolewać (mnie piersi przed @ nie bolą). Najbardziej się boję, że to ten dupek mi nie miesza, ale do tej pory nie blokował mi @. Plus, jak słusznie napisała @KiedyPytam dupek nie podwyższa temperatury ani nie unosi szyjki, a ja mam jedno i drugie. Tyle mam sprzecznych emocji w sobie, że masakra. Boję się cieszyć, naprawdę.
Mam niemal pewność... :) szanuje postanowienie, czekamy razem z Tobą na test :*
A ja z kolei miałam już nie robić testów owu bo się nie sprawdzaly w moim przypadku . I skoro mam mieć owu wtorek środa to zaczęłam dzisiaj popołudniu bo mam tylko 5 :D i co.... Wy 3 przed owu macie już prawej dwie kreski a u mnie ta druga jest bladziutenka..... Zaczynam podejrzewać że może ja faktycznie tego LH mam bardzo mało.
A nie chcesz jednak pokontrolowac owulacji testami...? Może poprobuj różnych firm.
Hej kobitki
U mnie już po wszystkim
10 trzeba będzie wrócić do pracy ehh nie wiem jak to będzie
Zastanawiam się jak mam traktować to co się stało i jak liczyć i czy będzie owu czy dopiero po następnej @
Kasiula, tule mocno :* dużo siły życzę :*
Dziewczyny wracam do Was mimo że nadal cykl trwa. Chciałam odpocząć od starań bo gin powiedział że cykl jest bezowulacyjny. Dziś 42dc. Temp różna i dziś spadła do 36,48. Z ciekawości zrobiłam test owulacyjny i badam szyjkę żeby całkiem cyklu nie marnować. Poznaje własne ciało.
I tak: szyjka twardą, zamknięta i wysoko. Śluz gęsty, lepki, całkowicie nieprzejrzysty. Objawy na @ mam już 8 dzień. W cyklu bezowulacyjnym wyczytałam że to normalne. Ale test owulacyjny z dzisiaj wygląda jakby zaraz miała być owulacja..a do lekarza mam się zgłosić w 22dniu kolejnego cyklu..
Możliwe żeby była owulacja z gęstym śluzem tak późno?
42 dc i dopiero byłaby owulacja?? Może skocz do ginekologa żeby ocenił co i jak....

Wiem wiem... Miałam tak samo przez dobre kilka miesięcy zanim się udało. I obiecywanie sobie, że następnym razem test dopiero przy spóźniającej się @, a ostatecznie testowanie jeszcze przed jej terminem. Straszne to jest, ale z drugiej strony chciałabym już do tego wrócić ;)

Dokładnie, ja mimo wszystko tez wolałabym już się starać i oczekiwać, a teraz nic nie mogę robić tylko czekac na jeszcze jeden okres :/

nnat. Do gina termin dopiero na 22.09 się udało. Jak @ do tego czasu nieprzyjdzie do szlag mnie trafi.. ostatni potwierdzony cykl bezowulacyjny trwał 72dni.
Czy ktoś miał cykl.bezowulacyjny i żadnych oznak owulacji fizycznych a test wychodził prawie pozytywny?

nnat. Do gina termin dopiero na 22.09 się udało. Jak @ do tego czasu nieprzyjdzie do szlag mnie trafi.. ostatni potwierdzony cykl bezowulacyjny trwał 72dni.
Czy ktoś miał cykl.bezowulacyjny i żadnych oznak owulacji fizycznych a test wychodził prawie pozytywny?
Ja miałam negatywne jak miałam owulację :D więc tu ci nie powiem... Może dziewczyny...

reklama
Do góry