Katmen
Zaciekawiona BB
JaKtóra z dziewczyn nie widzi forum zamknietego? Napiszcie pod tym posten, okazuje się że mimo iż ja i Anita jesteśmy administratowrami to nie mogę was dodawać, trzeba wysłać do Admina.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JaKtóra z dziewczyn nie widzi forum zamknietego? Napiszcie pod tym posten, okazuje się że mimo iż ja i Anita jesteśmy administratowrami to nie mogę was dodawać, trzeba wysłać do Admina.
Zrobiłam sobie printscreen, do godziny 15 będę czekać i wyślę wiadomość później będę najwyżej dosłać
ja tez nie mam dostępu i powiadomienia brak ;[ Na listę marcówek się wpisywałam, mam nadzieje że skutecznie ;DKtóra z dziewczyn nie widzi forum zamknietego? Napiszcie pod tym posten, okazuje się że mimo iż ja i Anita jesteśmy administratowrami to nie mogę was dodawać, trzeba wysłać do Admina.
Jesteś bo sprawdzałam, po prostu wydaje mi się że niektóre nicki mogła adminka przekręcić, teraz jej wyślę odnośniki.ja tez nie mam dostępu i powiadomienia brak ;[ Na listę marcówek się wpisywałam, mam nadzieje że skutecznie ;D
Ja tez nie widzęKtóra z dziewczyn nie widzi forum zamknietego? Napiszcie pod tym posten, okazuje się że mimo iż ja i Anita jesteśmy administratowrami to nie mogę was dodawać, trzeba wysłać do Admina.
Ja też nie widzę...Która z dziewczyn nie widzi forum zamknietego? Napiszcie pod tym posten, okazuje się że mimo iż ja i Anita jesteśmy administratowrami to nie mogę was dodawać, trzeba wysłać do Admina.
Która z dziewczyn nie widzi forum zamknietego? Napiszcie pod tym posten, okazuje się że mimo iż ja i Anita jesteśmy administratowrami to nie mogę was dodawać, trzeba wysłać do Admina.