Dreamy
Fanka BB :)
Też trzymam kciuki i czekamy na wieściU mnie też idzie drugi cykl po HSGBeta w sobotę o ile nie trafie na psychiatryk
![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też trzymam kciuki i czekamy na wieściU mnie też idzie drugi cykl po HSGBeta w sobotę o ile nie trafie na psychiatryk
![]()
![]()
Dziękuję bardzo [emoji8] teoretycznie wynik nasienia tez nie jest zły , lekarz mówił ze z gorszymi parametrami zachodzą w ciążę,także raczej medycznych przeszkód nie mamy.... chyba ze immunologia szwankuje to trzeba by było sprawdzić [emoji848]Mi się wydaje, że głowa blokuje jeżeli obie osoby są zdrowe, natomiast jeśli są problemy medyczne to już myślę, że potrzeba trochę szczęścia, ale przede wszystkim pomocy dobrego lekarzadużo zdrówka życzę [emoji7]
Trzymam kciuki za II tłuściutkie krechy [emoji110][emoji110] kiedy testujesz ?Trzymam za nas kciuki! Ja jestem w drugim cyklu po hsg z niecierpliwością czekam na testowanie![]()
Mieli z Ciebie zysk [emoji3]Trzymam mocno kciuki i czekam na wieści[emoji7] kiedy zamierzasz testować? Jak sobie pomyślę ile kasy wydalam na te testy to dziwie się, że jeszcze mi je sprzedawali haha
u nas było gorzej, więc tym bardziej się udaDziękuję bardzo [emoji8] teoretycznie wynik nasienia tez nie jest zły , lekarz mówił ze z gorszymi parametrami zachodzą w ciążę,także raczej medycznych przeszkód nie mamy.... chyba ze immunologia szwankuje to trzeba by było sprawdzić [emoji848]Trzymam kciuki za II tłuściutkie krechy [emoji110][emoji110] kiedy testujesz ?
Ale najważniejsze,ze mimo wszystko sie Wam udalo [emoji847][emoji847]u nas było gorzej, więc tym bardziej się uda[emoji7]
Oczywiście, że tak i innej opcji nie ma, uda się!Ale najważniejsze,ze mimo wszystko sie Wam udalo [emoji847][emoji847]
Nam pewnie tez w koncu sie uda [emoji4]
Dziś sprawdzałam i na tą chwilę jedna kreska :/Dziękuję bardzo [emoji8] teoretycznie wynik nasienia tez nie jest zły , lekarz mówił ze z gorszymi parametrami zachodzą w ciążę,także raczej medycznych przeszkód nie mamy.... chyba ze immunologia szwankuje to trzeba by było sprawdzić [emoji848]Trzymam kciuki za II tłuściutkie krechy [emoji110][emoji110] kiedy testujesz ?
Dziękuję [emoji4][emoji4]Oczywiście, że tak i innej opcji nie ma, uda się!
Ooo , a kiedy termin @ ,dzis?? [emoji848][emoji20]Dziś sprawdzałam i na tą chwilę jedna kreska :/