reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Ta zebra z Fishera wydaje mi się jakaś taka maleńka i jednak mało bezpieczna, Żyrafa za to jest super!
Gosia_k23 a huśtawkę możesz kupić o wiele taniej, taką zwyczajną za 20 czy 30zł i będzie spełniała ta samą funkcję, co ta wypasiona :tak:

reklama
To zabawka dla pewnie chodząch już dzieci, jeszcze trochę i Jenni będzie chodzić i wtedy nie spadłaby tak łatwo z tej zebry. Nie sądzę, żeby to się aż tak mocno dało rozbujać, Fisher Price robi bezpieczne zabawki dla dzieci.
Widzialam ta zabawke w sklepie rozlozona i dla Jenni jest jeszcze za wysoka ale Oli jest duzo wyzsza takze napewno da rade:tak:

Oli pewnie i dałaby radę, Irtasia, ale nie kupię tej zabawki z konkretnego powodu: brak miejsca :dry:

mi się osobiście bardziej podoba ta huśtawka pozycja pierwsza ale to pewnie dlatego bo mogłabym ją może zainstalować na drzewie u teściów. a co do żyrafy to chyba bardziej podobają mi się takie huśtawki jak konik bujany tylko w łaśnie w takim kształcie. nawet widziała że mogą być dwu osobowe zawsze z kimś mozę się na tym też pobawić lub sama. jak znajdę o co mi chodzi to wkleję link.

Kuba od rana torturuje mnie wszystkimi nowymi grającymi zabawkami.
Dostał żyrafę(czy to krowa)do wrzucania kulek,jeżdzącego i śpiewajacego dinozaura i kurczaka ,co chodzi i śpiewa.No i mam cały zwierzyniec w domu.Od mojej mamy dostał bujanego Łosia,Kuba chodzi i go ciągle przytula.Po za tym dostał kilka naprawdę super ciuszków(potem wkleje foty),no i kaske na spacerówkę.:tak:
Aaaa...i jeszcze srebrny medalik z Matka Bożą i sorter w kształcie słonia.

Ta zebra z Fishera wydaje mi się jakaś taka maleńka i jednak mało bezpieczna, Żyrafa za to jest super!
Gosia_k23 a huśtawkę możesz kupić o wiele taniej, taką zwyczajną za 20 czy 30zł i będzie spełniała ta samą funkcję, co ta wypasiona :tak:

wiem Joasiek ale siostra miała tańszą za 50zł i kilka razy mały jej się przechylił do przodu i huśtawka z nim :sorry2:jedynie nóżki go za każdym razem przytrzymały że nie wypadł dlatego chciałam coś bezpieczniejszego czyli chodzi mi o ten bok że przechodzi w jeden sznurek no i starczy na dłużej bo do7 lat z tego co na niej piszą więc i tak troszkę posłuży mimo że tyle kosztuje a te małe jednak są na krótszy okres czasu no i nie podobało mi się to że te boki sa tak nisko :tak: no i dziadek kazał kupic dla Emilki tą wiec ją w koncu wybraliśmy :tak:

Rosmerta zabawki super zwłaszcza piaskownica ja bym kupiła chętnie Emilce ale my w bloku nie mamy gdzie postawić :baffled:

no pomysł z piaskownica mi sie podoba ale postanowilam poczekac z nia do zająca to bliżej wiosny będzie aby ja wystawić na taras

reklama
Do góry