reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Dziękuję bardzoWszystkiego najlepszegoSpełnienia marzeń
![]()

Sylwia99
Proszek lovela, płyn Lenor sensitiveDziewczyny w czym pierzecie ciuszki? Jakiś specjalny proszek?
Ja mam bobini płyn do prania i płyn do płukaniaDziewczyny w czym pierzecie ciuszki? Jakiś specjalny proszek?
Maluszek001
Mleczko lovela, bez żadnego płynu do płukania ☺Dziewczyny w czym pierzecie ciuszki? Jakiś specjalny proszek?
Ewq9
Ja mam bobini baby sam płyn do prania ubranek
Dziewczyny w czym pierzecie ciuszki? Jakiś specjalny proszek?
Dziewczyny jak żyjecie w Nowym Roku? U mnie dzis apogeum burzy hormonów. Od rana płacz z byle powodu. Zgaga tez chyba sięgnęła swoje apogeum po nocnych czipsach i napojach gazowany
palenie gardla przerosło dzisiaj wszystko... takze w Nowy Rok nowy krok. U mnie z płaczem, mam nadzieje ze dalej będzie lepiej 
marta18691
Ja niewiem Ty masz naprawde pecha chybaDziewczyny jak żyjecie w Nowym Roku? U mnie dzis apogeum burzy hormonów. Od rana płacz z byle powodu. Zgaga tez chyba sięgnęła swoje apogeum po nocnych czipsach i napojach gazowanypalenie gardla przerosło dzisiaj wszystko... takze w Nowy Rok nowy krok. U mnie z płaczem, mam nadzieje ze dalej będzie lepiej
![]()

Ja dzisiaj postanowilam sie nie denerwować bo jaki,, nowy rok taki cały rok,, hahahah. Dlatego nawet nie sprzatamDziewczyny jak żyjecie w Nowym Roku? U mnie dzis apogeum burzy hormonów. Od rana płacz z byle powodu. Zgaga tez chyba sięgnęła swoje apogeum po nocnych czipsach i napojach gazowanypalenie gardla przerosło dzisiaj wszystko... takze w Nowy Rok nowy krok. U mnie z płaczem, mam nadzieje ze dalej będzie lepiej
![]()

reklama
KarolinaAnna.K
Współczuję tych nieprzyjemnościtakze w Nowy Rok nowy krok. U mnie z płaczem, mam nadzieje ze dalej będzie lepiej![]()
Ja też uwielbiam. Jak tylko jest w domu - to na 95% wypiję. Więc staram się nie kupowaćja tam nie mam problemu cole uwielbiam![]()