reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny jak żyjecie w Nowym Roku? U mnie dzis apogeum burzy hormonów. Od rana płacz z byle powodu. Zgaga tez chyba sięgnęła swoje apogeum po nocnych czipsach i napojach gazowany :o palenie gardla przerosło dzisiaj wszystko... takze w Nowy Rok nowy krok. U mnie z płaczem, mam nadzieje ze dalej będzie lepiej :D
Tak jak w starym!:D też czekam na rozwiązanie, nie mam już siły na nic. Byłam dziś na spacerze wzdłuż rzeki i wróciłam z zadyszka. Z każdym dniem słabne... Czuje to wyraźnie.

Dziewczyny jak żyjecie w Nowym Roku? U mnie dzis apogeum burzy hormonów. Od rana płacz z byle powodu. Zgaga tez chyba sięgnęła swoje apogeum po nocnych czipsach i napojach gazowany :o palenie gardla przerosło dzisiaj wszystko... takze w Nowy Rok nowy krok. U mnie z płaczem, mam nadzieje ze dalej będzie lepiej :D
U mnie dzień jak co dzień 😂 W sumie już od przynajmniej 2 lat takie spokojne sylwestry mam, jedynie drineczki zawsze wjeżdżały, a wczoraj tylko takie oszukane (mieszanka świeżo wyciskanych soków z syropem) :D Jeszcze przed północą opadłam z sił, bo za sprzątanie się wzięliśmy, brzuch miałam strasznie napięty, coś mnie kłuło, nawet na fajerwerki mi się patrzeć nie chciało, tylko siup do łóżka i koło 1 już spałam :) Zgagę też oczywiście miałam już przed obiadem, ale i tak na wieczór wjechały chipsy i czekoladowe pierniczki, a ostatecznie mnie tak zmogło, że nawet tabletki na zgagę zapomniałam wziąć :D Dzisiaj wstałam przed 12, czyli jak zwykle, byliśmy chwilę u moich rodziców i dzień jakoś przeleciał ;)

Ja niewiem Ty masz naprawde pecha chyba 😢ja tam nie mam problemu cole uwielbiam😁ja dzisiaj popsprzatalm wszystko😂
Współczuję tych nieprzyjemności :(

Ja też uwielbiam. Jak tylko jest w domu - to na 95% wypiję. Więc staram się nie kupować :D
Haha a ja właśnie jakiś czas temu kupiłam colę i sprite, bo tak mnie naszło (na colę to już drugi raz w ciąży), a normalnie nie piję i nie lubię i tak stoją w lodówce i czekają na swój dzień, a skończy się pewnie jak za pierwszym razem, co miałam taką ochotę, że zrobiłam łyka i oddałam chłopakowi 😂

reklama
Do góry