marta18691
Fanka BB :)
No wiesz cochłop
Och to nie pomogę, może poszukaj na necie tego modelu i będzie tam napisane.
Hmm.. może się dzisiaj spróbuję z młodym wyłapać.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiesz cochłop
Och to nie pomogę, może poszukaj na necie tego modelu i będzie tam napisane.
Hmm.. może się dzisiaj spróbuję z młodym wyłapać.
no ale to tak za kazdym razem krwawisz ?
To bedziesz musiala zas innego spróbować kurde taka czesta zmiana nie jest dobra dla dziecka ale jak nie ma wyjścia a moze bebiko spróbujesz?ja przeszlam z bebydream na bebiko i duza zmiana bo moj mial tylko problem z kupka raz na 3dni robil a teraz 1 dziennie robiNan optipro, bebilon advance, nutramigen, i teraz juz dlugo dlugo nan optipro plus.
Kurde szkoda bo wiecej tylko bolu i wogole nieprzyjemne toNo teraz jestem po leczeniu to zobaczymy, ale wcześniej za każdym razem tak było ;/
hej przechodziliśmy podobną historię z moim wcześniakiem ale wiesz może u Ciebie być inaczej.Nan optipro, bebilon advance, nutramigen, i teraz juz dlugo dlugo nan optipro plus.
Masakra. My ogólnie mamy dużo wszystkiegoDziewczyny czy wy też ciagle sprzątacie?Ja ciagle sprzatam i ciagle mam balagan. Normalnie mam dosc. Nie ma dnia żebym poprostu sobie usiadła i nic nie robiła.. Strasznie mnie to denerwuje...
U mnie to samo stary szaleje dla starszej. Stoczyłam dzisiaj z nia walkę by posprzątała swój pokój bo patrzec nie moglam. I ciagle cos znosi do innych pokoi, ogólnie ona strasznie brudzi. Je to wszysyko brudne... Najgorsze, że inaczej ja uczyliśmy. Ciągle brudne lustra i szyby balkonoweMasakra. My ogólnie mamy dużo wszystkiegoMój mąż jest strasznym chomikiem. Nie ma wypadu do sklepu żeby starszej czegoś nie kupił i tak się zbiera wszystko. Masakra. Takie przekładanie z kąta w kąt.
ooo jestem ciekawa relacjiCzyli próbujemy![]()
Ja zazwyczaj staram się jak najmniej kombinować i na to w czym chodzi w domu nakładam dodatkowe warstwy. Dzisiaj jak była w spodenkach i body z długim rękawem, to założyłam jej cieplejsze półśpiochy, a na górę grubszą bluzę. Po wyjściu się okazało jednak, że jest całkiem ciepło, nawet pomimo wiatru :/dziewczyny jak ubieracie swoje pociechy na spacery z chustami?