reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny jak ubieracie dzieciaki w domu? Na dworze coraz cieplej i w domu automatem tez. Okna rozszczelnione a temp około 23-24 stopnie. Ja sama chodze na krótki rękaw. I mala tez zaczęłam ubierac na krótki rękawek w domu bo wydaje mi się ze na dlugi jej za ciepło. Niby kark nie spocony ale zgięcia pokciowe i paszki mocno zaczerwienione ... Ale wszyscy mówią żeby ubrqc na dlugi bo jest jej zimno. I czasem sama się zastanawiam.
My dzisiaj sam pampers, bo gorąco coraz bardziej i duszno. Jak usnie to przykryje nóżki tetrową

I tylko bodziaka i spodenki na dworek? Ja wczoraj założyłam kurteczkę cienka lekka czapeczke bo byl spory wiaterek i niby 18 stopni. A wszyscy na mnie ze jej za zimno i sie przewietrzy za mocno
Ja też założyłam bodziaka na długi i spodenki, a jak usnela to nogi lekkim kocykiem przykrylam 😄

Uwaga, pytanie za milion!! 🤣
Po której stronie ścieżki w parku jeździmy wózkiem? 🤣
Pan mnie dzisiaj zjechał od góry do dołu, bo jechałam po prawej stronie 🙈
Mówię mu, że to przecież nie ulica, tylko park, to kazał mi się wrócić do szkoły. 🙈 powinnam? 🤣

I my!

Załączniki

• Screenshot_2021-05-10-12-18-34-443_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-05-10-12-18-34-443_com.miui.gallery.jpg
    628,6 KB · Wyświetleń: 102
Uwaga, pytanie za milion!! 🤣
Po której stronie ścieżki w parku jeździmy wózkiem? 🤣
Pan mnie dzisiaj zjechał od góry do dołu, bo jechałam po prawej stronie 🙈
Mówię mu, że to przecież nie ulica, tylko park, to kazał mi się wrócić do szkoły. 🙈 powinnam? 🤣
Ja np trzymam zawsze się strony prawej 😁 tak jak jeżdżę samochodem. Nawet jak ide po chodniku 😁😂

reklama
Do góry