marta18691
Fanka BB :)
U nas 30stopni w sloncu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas 25 stopni ale strasznie wiejeIle u was stopni?
Z rana było ciepło, bo 18 stopni, ale trochę wialo, więc założyłamJa już tą pokrywę od wózka porzuciłam z dobry miesiąc temu[emoji50][emoji50][emoji50]
My dzisiaj sam pampers, bo gorąco coraz bardziej i duszno. Jak usnie to przykryje nóżki tetrowąDziewczyny jak ubieracie dzieciaki w domu? Na dworze coraz cieplej i w domu automatem tez. Okna rozszczelnione a temp około 23-24 stopnie. Ja sama chodze na krótki rękaw. I mala tez zaczęłam ubierac na krótki rękawek w domu bo wydaje mi się ze na dlugi jej za ciepło. Niby kark nie spocony ale zgięcia pokciowe i paszki mocno zaczerwienione ... Ale wszyscy mówią żeby ubrqc na dlugi bo jest jej zimno. I czasem sama się zastanawiam.
Ja też założyłam bodziaka na długi i spodenki, a jak usnela to nogi lekkim kocykiem przykrylamI tylko bodziaka i spodenki na dworek? Ja wczoraj założyłam kurteczkę cienka lekka czapeczke bo byl spory wiaterek i niby 18 stopni. A wszyscy na mnie ze jej za zimno i sie przewietrzy za mocno
Ja np trzymam zawsze się strony prawejUwaga, pytanie za milion!!
Po której stronie ścieżki w parku jeździmy wózkiem?
Pan mnie dzisiaj zjechał od góry do dołu, bo jechałam po prawej stronie
Mówię mu, że to przecież nie ulica, tylko park, to kazał mi się wrócić do szkoły.powinnam?
![]()
U nas było 20 jak wychodziłam, ale w słońcu pewnie więcej, bo skwar jak nie wieje, wle na szczęście jest raz po raz przyjemny wiaterekIle u was stopni?