reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No ja bardzo lubie ta nasza grupe. Rzeczywiscie jest pelna szacunku ze kazdy podejmuje swoje decyzje. I w nich sie wspieramy - bardzo Was lubie dziewczyny. I tyle pomyslow jak mozna ułatwic sobie zycie z malym bobsem ! 😍
Dokladnie kazdy ma swoje zdanie i tez jakos nikt nie ingeruje w to co robisz jedynie mozna dac jakis przyklad lub jakas rade wiadomo jestesmy tylko ludzmi wszystkiego nie wiemy😊

reklama
Dziewczyny jestem w szoku, moja mloda przespałam ciągiem 6.5h pierwszy raz !;D az sie zaniepokoiłam budząc się po północy a ona spi;D ubrałam ja w pajaca na noc ale karczek lekko przypocony woec jutro wjeżdża body i gole nogi;)
Super moj raz 8godzin przespal😂a wczoraj 5.5godziny ciagiem😁i sprzedalismy audi i chyba maz pojedzie po forda s maxa takie upatrzyl sobie ale fajne jest bo i dosc duze i noramlne siedzenia osobne 😍

A ja tak nadrabiam te wpisy bo caly czas cos robie dziennie pranie i na podworku chwasty wyrywam a mam duzo tego kwaitki tez wczoraj posadziliśmy...i ciesze sie ze gratow sie pozbede bo gabarety beda i wszystko pojdzie na smietnik stare fotele wozki lozka materace dosc tego jest

A ja tak nadrabiam te wpisy bo caly czas cos robie dziennie pranie i na podworku chwasty wyrywam a mam duzo tego kwaitki tez wczoraj posadziliśmy...i ciesze sie ze gratow sie pozbede bo gabarety beda i wszystko pojdzie na smietnik stare fotele wozki lozka materace dosc tego jest
Mama na pełnych obrotach jesteś 😊

U nas nie ma problemu z ubieraniem, zakładam co jest dobre i pasuje do pogody 😂 ja sama się tak ubieram jak nie idę nigdzie konkretnie 😂 dzisiaj góralskie body od babci, rozmiar 68 a ledwo zapięłam 😯

Załączniki

• Screenshot_2021-05-11-12-05-04-828_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-05-11-12-05-04-828_com.miui.gallery.jpg
    283,3 KB · Wyświetleń: 95
Super moj raz 8godzin przespal😂a wczoraj 5.5godziny ciagiem😁i sprzedalismy audi i chyba maz pojedzie po forda s maxa takie upatrzyl sobie ale fajne jest bo i dosc duze i noramlne siedzenia osobne 😍
Ja miałam Forda s maxa przez pewien czas. Mega komfortowe auto i co najważniejsze pakowny bagaxnik;D

reklama
Do góry