Gratulacje po 4 latach statan pewnie wielka euforia i szczęście, ja się starałam od listopada w lutym biochemiczna i teraz się udało niby nie długo a ja już psychicznie byłam wykończona ze się nie udajeHej hej dołączam do Was i jaTo moja pierwsza ciąża po 4 latach starań.
Pierwsza wizyta wyznaczona na 9 sierpnia.
Brak objawów poza bólem brzucha.
Czwartkowa beta 278,50 i wtorkowa 1170,55
reklama
Gratulacje po 4 latach statan pewnie wielka euforia i szczęście, ja się starałam od listopada w lutym biochemiczna i teraz się udało niby nie długo a ja już psychicznie byłam wykończona ze się nie udaje![]()
Szczęście przeogromne tym bardziej że w sobote się pobieramy a o ciąży dowiedzisliśmy sie 10 dni przed ślubem , także jest to najpięknieszy prezent ślubnyGratulacje po 4 latach statan pewnie wielka euforia i szczęście, ja się starałam od listopada w lutym biochemiczna i teraz się udało niby nie długo a ja już psychicznie byłam wykończona ze się nie udaje![]()
Ja już po 4 latach starań się totalnie poddałam ale udało się
Uni_Cat
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo dziewczyny! [emoji173] Uspokoiłyście mnie!
Jutro około 20 będę miała wyniki kolejnej bety, dam Wam znać jak przyrost [emoji846] Wierzę, że będzie dobrze
Gocha jak zareagował mąż? [emoji846]
Ja dzisiaj robiłam trzecią betę i też przyrost jest trochę mniejszy, ale nadal jest
Czwartek 15,3
Sobota 50,1
Czwartej (dzisiaj) 540,1
Także nie jest to już prawie 4 razy, jak było na początku, a 162%
Nie mamy się czym martwić
Dziewczyny już po wizycie. Wszystko jest prawidłowo pęcherzyk umiejscowiony w macicy także wszystko ok, ale lekarka w pewnym monecie zauważyła jakby druga kropeczkeDzień dobry
U mnie po woli zaczynają się poranne mdłościI co gorsze kawa przestaje smakować
A wy jak się czujecie?
@Leah czekam na wieści z wizyty![]()
Bliźnięta to mój nawiększy strach, mąż by się ucieszył ale ja bym płakała
Uni_Cat
Dziewczyny już po wizycie. Wszystko jest prawidłowo pęcherzyk umiejscowiony w macicy także wszystko ok, ale lekarka w pewnym monecie zauważyła jakby druga kropeczkedosłownie na moment bo potem nie mogła jej już znaleźć,powiedziała ze na tym etapie to za wcześnie żeby mówić o bliźniakach że to rownie dobrze może być co innego i porozmawiamy o tym po kolejnym usg czyli 17 sierpnia.
Bliźnięta to mój nawiększy strach, mąż by się ucieszył ale ja bym płakaławiem że to nie koncert życzeń i tak dalej no ale wiecie kazda ma jakieś swoje pragnienia i obawy
O kurcze, jakby były bliźniaki to bym Ci na maksa zazdrościła (pozytywnie)
Ja wprawdzie powinnam mieć predyspozycje, ale obecnie jedyne, o czym marzę, to żeby była to zdrowa ciąża i żebym ją donosiła
Noo ja predyspozycje mam i to spore, sama mam brata bliźniaka… no ale kurczę pierwsza ciąża i od razu tak ?O kurcze, jakby były bliźniaki to bym Ci na maksa zazdrościła (pozytywnie)
Ja wprawdzie powinnam mieć predyspozycje, ale obecnie jedyne, o czym marzę, to żeby była to zdrowa ciąża i żebym ją donosiła![]()
A ty czemu masz predyspozycje ?
Uni_Cat
Noo ja predyspozycje mam i to spore, sama mam brata bliźniaka… no ale kurczę pierwsza ciąża i od razu tak ?póki co nie mówię mężowi bo nie chce żeby się za wczasu ucieszył jeśli później się okaże ze gince się coś przywidziało.
A ty czemu masz predyspozycje ?
U mnie mąż ma brata bliźniaka, a mój dziadzia też miał braci bliźniaków
Ja bym bardzo chciała mieć bliźniaki, żeby mieć dwójkę dzieci za jednym zamachem i nie przechodzić porodu dwa razy
Kto wie może twoje życzenie się spełniU mnie mąż ma brata bliźniaka, a mój dziadzia też miał braci bliźniaków
Ja bym bardzo chciała mieć bliźniaki, żeby mieć dwójkę dzieci za jednym zamachem i nie przechodzić porodu dwa razy![]()
reklama
Uni_Cat
Kto wie może twoje życzenie się spełnitego ci życzę
![]()
Bardzo bym się cieszyła, ale po roku starań i jednej biochemicznej po drodze, to w ogóle chcę urodzić