Witamy. Wiele z nas ma tak samo jak Ty. Też zostanę mama po raz pierwszyCześć Kobietkiaplikacja wylicza termin na 9 kwiecień (dzień przed pierwszą rocznicą ślubu <3 ) 25 sierpnia mam wizytę u ginekologa, jest to moja pierwsza ciąża więc przeraża mnie kompletna niewiedza co mnie czeka
![]()
reklama
Tymczasowa28
Fanka BB :)
Laska, śliwki śliwki i jeszcze raz śliwki. To moje wybawienieDziewczyny, a czy Wam też dokuczają zaparcia?Bo ja już nie wiem, co robić
domowe sposoby nie bardzo działają
Okropny ból
Zaciekawiona BB
Tak na receptę. No zalatwilam sobieNa własną odpowiedzialność? Jak to przecież duphaston jest na receptę?
Okropny ból
Zaciekawiona BB
Dziękuję za odp. Biore właśnie 2x1Moja ginekolog kazała mi brać dwie tabletki, jeżeli wynik będzie poniżej 20, a naprotechnolog, że progesteron w ciąży ma być bliżej 25. Ale być może zależy to od historii..., od sytuacjino i progesteron ma wartości skokowe, może to też być, że z dnia na dzień wynik będzie inny
Cześć Kobietkiaplikacja wylicza termin na 9 kwiecień (dzień przed pierwszą rocznicą ślubu QUOTE]Będzie dobrze [emoji110][emoji110]
Może to jednak z przejedzenia? Albo coś lżejszego przekanszać np. jakis owoc.Niech ktoś mi powie że nie jestem sama i ktoś też ma tak jak ja.... co dwie godziny jestem głodna, ale to tak naprawdę że aż boli mnie żołądek potem zjem i mam przez długi czas uczucie przejedzenia chociaż nie zjem jakoś dużo... cały czas do tego mi się odbija a jak się położę to jak się odbije to mam wrażenie że to jedzenie mam w gardle. Ale nie mam żadnych mdłości czy wymiotów.. Ja oszaleje od tego. Jak ja pójdę do pracy? Przecież nie będę bekac przy dzieciach..... czy to minie? Niech mnie ktoś pocieszy [emoji25][emoji25][emoji25]
Tymczasowa28
Ja tez co chwile czuje głód. Jesczze się dobrze ciąża nie zaczęła, a ja już chyba przywalilam na wadze ze 2 kgNiech ktoś mi powie że nie jestem sama i ktoś też ma tak jak ja.... co dwie godziny jestem głodna, ale to tak naprawdę że aż boli mnie żołądek potem zjem i mam przez długi czas uczucie przejedzenia chociaż nie zjem jakoś dużo... cały czas do tego mi się odbija a jak się położę to jak się odbije to mam wrażenie że to jedzenie mam w gardle. Ale nie mam żadnych mdłości czy wymiotów.. Ja oszaleje od tego. Jak ja pójdę do pracy? Przecież nie będę bekac przy dzieciach..... czy to minie? Niech mnie ktoś pocieszy![]()
Tymczasowa28
Hej, przycupnij z namiCześć Kobietkiaplikacja wylicza termin na 9 kwiecień (dzień przed pierwszą rocznicą ślubu <3 ) 25 sierpnia mam wizytę u ginekologa, jest to moja pierwsza ciąża więc przeraża mnie kompletna niewiedza co mnie czeka
![]()
Tymczasowa28
Dziewczyny, dziś ginekolog na wizycie wspomniała o stronie 1000dni.pl są tam wskazówki jak się odżywiać w ciąży + przepisy. Luknijcie sobie 
Starlights
Niech ktoś mi powie że nie jestem sama i ktoś też ma tak jak ja.... co dwie godziny jestem głodna, ale to tak naprawdę że aż boli mnie żołądek potem zjem i mam przez długi czas uczucie przejedzenia chociaż nie zjem jakoś dużo... cały czas do tego mi się odbija a jak się położę to jak się odbije to mam wrażenie że to jedzenie mam w gardle. Ale nie mam żadnych mdłości czy wymiotów.. Ja oszaleje od tego. Jak ja pójdę do pracy? Przecież nie będę bekac przy dzieciach..... czy to minie? Niech mnie ktoś pocieszy![]()
Ja mam tak samo. Ssie mnie w zoladku caly czas, o odbijaniu juz nawet nie wspomne, bo to juz z czestotliwoscia prawie jak oddychanie
reklama
U
usuniecie
Gość
Ok juz kojarzę. Ale moze luteine dostaniesz, zreszta doczekaj do wizyty.Dziekuje. Biore dupka, tak jak pisalam Wam na wlasna opowiedzialnosc. Wizyta w pon 5+5