agula301
Fanka BB :)
Ah to możeNie wiem ja dostalam taka ulotkę z nifty na ostatniej wizycie...ginekolog powiedział o cenach. Jest wersja Basic, standard i plus...wystarczy poszperać tez w necie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ah to możeNie wiem ja dostalam taka ulotkę z nifty na ostatniej wizycie...ginekolog powiedział o cenach. Jest wersja Basic, standard i plus...wystarczy poszperać tez w necie.
Ja ogólnie dzisiaj miałam taki dzień też. Że pewnie coś będzie nie tak, że może w ogóle już nie jestem w ciążyJa we wtorek i już zaczynam siać panikę![]()
Ja też co chwile mam glupie myśli. Ale może pocieszy Cię to, że chyba każda z nas ma takie dniJa ogólnie dzisiaj miałam taki dzień też. Że pewnie coś będzie nie tak, że może w ogóle już nie jestem w ciążyjednym słowem czarnowidztwo
![]()
Ja mam w czwartek, póki co stresu nie mam, ale wiem, że środa i czwartek to będzie masakra, a najbardziej jak będę leżała już u lekarki![]()
Nie no dziewczyny, serio ?Mówi o tym, że w 2013 roku Stany Zjednoczone sporządziły ustawę, w której widnieje zapis, że osoba która zostanie poddana iniekcji preparatem mRNA, przestaje istnieć jako człowiek, dla rządu jest humanoidem, pozbawionym praw, należącym do korporacji. Proponuję słuchać ze zrozumieniem![]()
Nie no dziewczyny, serio ?
A któraś z was sprawdzała chociaż jakieś źródła czy jak za czasów początku covida „siostra kuzyna wujka mojej znajomej pracuje w rządzie i wojsko już się zbiera w lasku bielańskim żeby zamknąć cała Warszawę” xD dla osób spoza Warszawy tłumacze że takie plotki chodziły na początku covida, ludzie sobie nawet udostępniali jakieś rozporządzenia fejkowe a nikt nie sprawdzał źródła(...)
Każdemu wolno wierzyć we wszystko. Bo każdy został obdarowany rozumem i wolną wolą. Osobiście wolę korzystać z obu tych rzeczy. Dla jasności zaszczepiłam się. A co zrobią inni, to ich sprawa. Nie namawiam. I moim zdaniem to nie to forum. Tu chciałam znaleźć wsparcie, a nie dowiedzieć się że dla kogoś jestem humanoidem. Temat powinien się skończyć. Doceniam troskę Pauli, ale już znam jej stanowisko i więcej mi nie potrzeba.