Cudowne wiadomości !! Zawsze lepiej sprawdzić i mieć spokojna głowęA wam bardzo bardzo dziękuję za wsparciew takich momentach podobno się nie myśli o "głupotach" a ja pierwsze co to poleciałam do was na forum
super ze jesteście i że mamy siebie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowne wiadomości !! Zawsze lepiej sprawdzić i mieć spokojna głowęA wam bardzo bardzo dziękuję za wsparciew takich momentach podobno się nie myśli o "głupotach" a ja pierwsze co to poleciałam do was na forum
super ze jesteście i że mamy siebie
![]()
O jaaaa! Zakochałam sięLink do: Layette Współpraca - ANIMALKINGDOM i tam niżej masz do wyboru w złocie i srebrze, można dokładać gwiazdki jako symbol kolejnego dziecka. Uwielbiam takie gadżety![]()
O matko, jakie szczuplutkie jestescie17 tydzień
Startowałam 51, teraz mam 53,4
Aplikacja mi pokazuje delikatną niedowagęale ja tak nie myślę
![]()
Ale ja jestem niskaO matko, jakie szczuplutkie jestesciezazdro!
Ja tez, nawet niecale 160 i waze kilka ładnych kilosow wiecejAle ja jestem niska160cm
Eeee teraz nie czas na przejmowanie się wagąJa tez, nawet niecale 160 i waze kilka ładnych kilosow wiecej![]()
U mnie teraz 15 i właśnie jak sprawdziłam na wadze to doszło 3,2 kgbuciarnia się nie przejmuj u mnie jest zawsze taki bałagan w sypialni ze musiałam poprzecinał zdjęcie co by nie było aż tak widać
A brzuszek:
W takich momentach zawsze możesz na nas liczyćmożna powiedzieć ze ta grupa to taka druga mała społeczna rodzinka! Już do końca pewnie będziemy przezywać wszystkie razem wzloty i upadki
I tak jak cały czas powtarzam oby do kwietnia a później przez 18 lat
![]()