Ja mam niestety tez nasr… w głowie. Nie wiem jakim cudem żyje jeszcze we względnym porządku bo we wszystkim widzę czarne strony, wszystko mnie stresuje. 
Wczoraj byłam ze swoimi wynikami u immuno i o dziwo nie kazał się szczepić na to Allo. Powiedział ze da jakaś minimalna dawkę sterydów a w razie niepowodzeni mam powtórzyć Allo-MLR męża i dawcy.
Dodatkowo dostałam tez heparynę przez wzgląd na V Leidena. Teraz pozostaje mi oczyścić głowę i się starać.
Aaa No i oczywiście brakuje mi jeszcze wyników biopsji endometrium wiec już moja chora głowa roi sobie ze zapewne tam wyjdą jakieś kwiatki!

Wczoraj byłam ze swoimi wynikami u immuno i o dziwo nie kazał się szczepić na to Allo. Powiedział ze da jakaś minimalna dawkę sterydów a w razie niepowodzeni mam powtórzyć Allo-MLR męża i dawcy.
Dodatkowo dostałam tez heparynę przez wzgląd na V Leidena. Teraz pozostaje mi oczyścić głowę i się starać.
Aaa No i oczywiście brakuje mi jeszcze wyników biopsji endometrium wiec już moja chora głowa roi sobie ze zapewne tam wyjdą jakieś kwiatki!

jestem teraz w 7t3d ciąży i po wizycie byłam mega spokojna
 jestem teraz w 7t3d ciąży i po wizycie byłam mega spokojna  serduszko biło, maluszek idealny rozmiarowo, wszystko super... Żyje sobie z uśmiechem i nagle na forum pada...przy heterozygotach Pai i MTHFR trzeba heparynę, koniecznie heparynę.... Moja lekarka uznała, że nie ma takiej potrzeby i biorę tylko acard 75mg. Oczywiście przepłakałam wczoraj pół dnia, doszłam do wniosku, że pewnie już zarodek nie żyje i dupa
 serduszko biło, maluszek idealny rozmiarowo, wszystko super... Żyje sobie z uśmiechem i nagle na forum pada...przy heterozygotach Pai i MTHFR trzeba heparynę, koniecznie heparynę.... Moja lekarka uznała, że nie ma takiej potrzeby i biorę tylko acard 75mg. Oczywiście przepłakałam wczoraj pół dnia, doszłam do wniosku, że pewnie już zarodek nie żyje i dupa  

czas wziąć się za siebie i swoja głowę  bo tak nie może byc
 czas wziąć się za siebie i swoja głowę  bo tak nie może byc
		 trochę długo wydaje mi się. Ja krwawilam i plamilam łącznie 8 dni. Może skonsultuj z lekarzem?
 trochę długo wydaje mi się. Ja krwawilam i plamilam łącznie 8 dni. Może skonsultuj z lekarzem?