Hopeful_11
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co się dzieje? Nie myśl o tym w ten sposób.K*rwa. Nie uwierzycie [emoji33] u mnie kolejna zmiana planów. Serio ktoś bardzo chce mi pokazać, że nie powinnam mieć trzeciego dziecka
Co się dzieje? Nie myśl o tym w ten sposób.
Skoro byli w stanie się przyznać, że zasadniczo tego nie stosują a jednak ściągną dla Ciebie, to znaczy, że chcą wybrać jak najlepiej...No ściągną metotreksat specjalnie dla mnie [emoji33] bo to jakieś strasznie małe g*wno i jednak szkoda ciąć. A beta nawet nie urosła dzisiaj
Ja teraz mam, Wiesiołek plus zioła sroki plus miovelie i nac jak to nie zadziałaja nie brałam fertistim natomiast moj mąż tak. Dodatkowo oboje pilismy zioła ojca sroki i się udało w pierwszym cyklu![]()
O kur... To jednak nie laparo?No ściągną metotreksat specjalnie dla mniebo to jakieś strasznie małe g*wno i jednak szkoda ciąć. A beta nawet nie urosła dzisiaj
No dobra ale ostateczna decyzja chyba powinna należeć do Ciebie skoro metotreksat ma takie skutki. Może i szkoda ciąć ale należy się zastanowić co ma większe skutki.No ściągną metotreksat specjalnie dla mniebo to jakieś strasznie małe g*wno i jednak szkoda ciąć. A beta nawet nie urosła dzisiaj
No dobra ale ostateczna decyzja chyba powinna należeć do Ciebie skoro metotreksat ma takie skutki. Może i szkoda ciąć ale należy się zastanowić co ma większe skutki.
daj mi koniecznie znać czy zadziała! Trzymam kciukiJa teraz mam, Wiesiołek plus zioła sroki plus miovelie i nac jak to nie zadziała
O kur... To jednak nie laparo?