reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ale ja ciągle pracowałam, więc chyba mi się należy. Z reszta ide szukać pracy tam nie na wczasy 😁 nie jestem darmozjadem który pobiera zasiłki i siedzi w domu ttlko zawsze pracuje.
I jeżeli uważasz, że to to samo co siedzenie w domu ciagle nigdy nie pracowanie i pobieranie swiadczen a poszukiwanie pracy No to nieźle. Ja uczciwie pracowalam, płaciłam podatki więc uważam, że pol roku bezrobocia a może krócej to nie hipokryzja. To tak samo moja hipokryzja jest branie 500 plus i niedługo 1 tys na Hanie... No nie lepiej dać te pieniądze lenią i pasożyta 😁 które nic nie płacą podatków 😁

reklama
Ale ja ciągle pracowałam, więc chyba mi się należy. Z reszta ide szukać pracy tam nie na wczasy 😁 nie jestem darmozjadem który pobiera zasiłki i siedzi w domu ttlko zawsze pracuje.
No z góry założyłaś, że będziesz na tym kuroniu pół roku, czyli max czasu 😉 więc bardziej wygląda to na te " wczasy". Do oceniania innych jesteś pierwsza, a jak widać robisz tak, że sama sobie przeczysz 😀 skoro Tobie się "należy", to czemu innym to 500+ czy rodzinne nie? 😅 każdy sobie radzi tak, żeby miał dobrze 🙂

I jeżeli uważasz, że to to samo co siedzenie w domu ciagle nigdy nie pracowanie i pobieranie swiadczen a poszukiwanie pracy No to nieźle. Ja uczciwie pracowalam, płaciłam podatki więc uważam, że pol roku bezrobocia a może krócej to nie hipokryzja. To tak samo moja hipokryzja jest branie 500 plus i niedługo 1 tys na Hanie... No nie lepiej dać te pieniądze lenią i pasożyta 😁 które nic nie płacą podatków 😁
Tak, to jest właśnie hipokryzja. Oceniasz innych, a sama bierzesz. Inni to lenie, ale Ty nie 😁

Tak, to jest właśnie hipokryzja. Oceniasz innych, a sama bierzesz. Inni to lenie, ale Ty nie 😁
Bo ja i maz pracujemy więc jakby na to płacimy. 😁 I zasiłki powinny być dla ludzi wyłącznie pracujących 😁i zdania nie zmienię. I ja tych pieniędzy nie wydaje co dostają dzieci tylko od lat im zbieram 😁

No ty już nie pracujesz a bierzesz 😃 właśnie sama sobie zaprzeczyłaś 😅
Z resztą kiedyś pisałam, że chociaż jedna osoba w rodzinie była zatrudniona 😁Zaraz będę znowu pracowała także nie nakręcaj się. 😁 Dobrze oceniam innych i jestem hipokrytka 😁ale nie jestem typem lenia. Chyba trafiłam w czuły punkcik ał zabolało cos 😁

Z resztą kiedyś pisałam, że chociaż jedna osoba w rodzinie była zatrudniona 😁Zaraz będę znowu pracowała także nie nakręcaj się. 😁 Dobrze oceniam innych i jestem hipokrytka 😁ale nie jestem typem lenia. Chyba trafiłam w czuły punkcik ał zabolało cos 😁
O to teraz już jedna osoba powinna pracować? Przed chwilą pisałaś że dwie 😆 czuły punkcik? Nie 😉 drażni mnie tylko jak ktoś pitoli głupoty 😃 i nie lubię oceniania innych jak się robi tak samo 😆 ale dla siebie zawsze milion wymówek 😅 tylko inni to lenie 😆

reklama
To się nagadalysmy. Już jestem znienawidzona czy jeszcze mogę się czasami odezwać? 😂 bo oglolnie to chciałam zapytać czy Hania miała ciepłe stopy jak chodziła na dworze w tych atipasach? Mam podobne i się zastanawiam 🙈
Spoko ja się mało kiedy gniewam, bo rozumiem, że każdy może mieć inne doświadczenie czy pogląd 😂 wiesz co grube skarpety jej ubierałam i było okej. Teraz już od kilku dni ma buty, bo już się trochę balam jak ona chce biegać za basia, że będzie jej zimno. A tak do wozka to nie zauważyłam, żeby miala zimne jakos

Do góry