Polubiłam to, ale jest mi smutnou nas ostatnio super, idzie spac po 20 i spi do 9-9:30 z max 2 pobudkami na mleczkochwilo trwaj!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polubiłam to, ale jest mi smutnou nas ostatnio super, idzie spac po 20 i spi do 9-9:30 z max 2 pobudkami na mleczkochwilo trwaj!
I po wszystkim, pół godziny placzu, stary się wtrącił, pokłóciliśmy się i dałam mu cycka..Super kochana. U nas noce znowu koszmarogolnie w dzień tez marudna...
Pamiętaj, że liczy się krok do przodu! Dla Alka tez to ciezkie, bo kocha twoje cycusie i ta bliskość!!I po wszystkim, pół godziny placzu, stary się wtrącił, pokłóciliśmy się i dałam mu cycka..
u nas ida 4 zeby na raz, wczoraj przebił sie jeden a trzy juz prawie prawie a noce itak spokoPolubiłam to, ale jest mi smutnoHance 2ki górne się przebiły. Czuję pod palcem, że Ida 4ki..takze ciekawie ciekawie
Kochana wazne ze cos sie ruszylo. U nas tez bywa roznie, mloda zasypia juz zazwyczaj bez cycusia, a dzisiaj znowu nie przeszlo. Tez poczatki byly takie ze jak np nie dostala to zasnela przytulona, ale za 20min sie obudzila i juz wtedy musial byc.. ale malymi kroczkami oduczam ją tego skojarzenia sen = cycek. I widze postepy serio. Tylko baaaardzo wolno to idzie.I po wszystkim, pół godziny placzu, stary się wtrącił, pokłóciliśmy się i dałam mu cycka..
Tak wczoraj też do mojego powiedziałamA stary niech da swojego jak taki mądry![]()
Oby do urodzin było tylko lepiej.U nas młoda dochodzi do siebie. Do ucha antybiotyk w kroplach. Doustny odstawiony po akcji z drgawkami. Dzis pierwszy dzień bez goraczki. Małej wraca apetyt. Boje się o nią po tej akcji jak cholera ale dzis juz widac bylo duza poprawe. W piątek idziemy na kontrol.
To zależy chyba.. moja czasami zaśnie o 22 i o 6 potrafi wstać, a czasami o 8Tak wczoraj też do mojego powiedziałambo wieczorem mówię nie dam mu, ma sam zasnąć, może prześpi dłużej, daj mu swojego jak takis mądry
Ogólnie wczoraj próbowałam zasypiania w łóżeczku, ale nic z tego. Strasznie szalał, ja go na plecy, on siada, wstaje, biegał po całym łóżeczku jak szalony, śmieje się. I w końcu położyliśmy się, 21:30, zgasilismy światło i młody zaczal kwekac, wzięłam na mleko, zasnął i... Spał do prawie 6:00obudził się tylko dlatego, że ojciec wstawał do pracy, a chodzi jak słoń. Nakarmilam i śpi dalej.
Tak się wyspałam, że już nie mogłam zasnąći teraz się zastanawiam... Czy trochę późniejsza pora spania plus wymęczenie jeszcze po kąpieli młodego to nie jest właśnie u nas patent na długie spanie
czy to może przypadek
![]()
Dzisiaj jak ja się wyspałam!! Dalam na noc pedicytamol bo marudziła, slinila się, wkładała paluchy do buzi... I jak zasnela o 20.20 to przebudziła się o 4.30, wzeialam ja do lozka mleka nie dałamTak wczoraj też do mojego powiedziałambo wieczorem mówię nie dam mu, ma sam zasnąć, może prześpi dłużej, daj mu swojego jak takis mądry
Ogólnie wczoraj próbowałam zasypiania w łóżeczku, ale nic z tego. Strasznie szalał, ja go na plecy, on siada, wstaje, biegał po całym łóżeczku jak szalony, śmieje się. I w końcu położyliśmy się, 21:30, zgasilismy światło i młody zaczal kwekac, wzięłam na mleko, zasnął i... Spał do prawie 6:00obudził się tylko dlatego, że ojciec wstawał do pracy, a chodzi jak słoń. Nakarmilam i śpi dalej.
Tak się wyspałam, że już nie mogłam zasnąći teraz się zastanawiam... Czy trochę późniejsza pora spania plus wymęczenie jeszcze po kąpieli młodego to nie jest właśnie u nas patent na długie spanie
czy to może przypadek
![]()