Charbel
Fanka BB :)
Jak beta osiągnie 1000. Wcześniej lekarz po prostu zobaczy spuchnięte endometrium, albo jakiś mini pęcherzyk - a przy 1000 jest szansa że zobaczy coś więcej![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak beta osiągnie 1000. Wcześniej lekarz po prostu zobaczy spuchnięte endometrium, albo jakiś mini pęcherzyk - a przy 1000 jest szansa że zobaczy coś więcej![]()
Zobacz załącznik 1420531
Widoczny pęcherzyk 27 czerwca , czyli 4 tygodnie po stosunku, beta coś koło 11200.
Mój bez krępacji pcha się do gabinetu, a ja do niego zawołany cię jak będzie czas, a on a co ja nie widziałem jak gacie ściągasz albo twojego tyłkaBiorę narzeczonego Ty razem, razem będziemy płakaćmoże lekarz wpuaci go za kotarkę zeby posłuchał
![]()
Ja biorę duphaston, mam lekkie pobolewania w podbrzuszu ale takie minimalne.Czy któraś mama bierze duphaston ? Jestem w 5 tyg miałam bóle podbrzusza i teraz tak po tym leku nic kompletnie nie czuje i się tak zastanawiam czy wszystko dobrze czy tak to działa ?
Mi 1 beta 12 dni po stosunku wyszła 200A ile wyszła Wam pierwsza beta? Ja mam 30 ale jestem 3 dni przed miesiączka. Chyba liczyłam na trochę więcej ale nie wiem czy nie przesunęła mi się owulacja.
A mnie od samiutkiego początku bolą sutki, a nie całe piersi.Moje tez strasznie wielkie i „delikatne”![]()
A mnie trochę sutki a trochę całe piersiA mnie od samiutkiego początku bolą sutki, a nie całe piersi.
Ja powiedzialam zaraz po 1 wizycie u lekarza, bo już nie poszłam do pracy, mam zamiar całą ciążę być na L4 i delektować się tym stanemZdecydowanie niedziś będę próbowała powiedzieć szefowi i strasznie mi z tym ciężko.. jestem pracoholiczka a dodatkowo dopiero co w styczniu wrócilam z macierzyńskiego i jest mi tak głupio..
U mnie jest StefanekDziewczyny! Mam wyniki drugiej bety!
Pierwsza 04.06. - 116
Druga - 08.06. - 729
4 dni i skoczyło 6-krotnie
Jedziesz Kruszku! (Kruszek to na razie imię, które z mężem ustaliliśmy)