olka11135
Fanka BB :)
To raczej z porannego siusiania jutro, niż dzisiaj ten test robić?
To nie ma znaczenia. Oczywiście możesz poczekać do jutra, ale musisz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To raczej z porannego siusiania jutro, niż dzisiaj ten test robić?
wstyd powiedzieć ale oba sklepy mam pod nosemno to dawaj, po włóczkę i szydelko do action albo tedy'ego i działaj
Ja w sumie nie wiem skąd umiem. Tzn. umiałam tylko jeden ścieg, półsłupki, nie mam pojęcia kto i kiedy mnie nauczył, pamiętam, że pod koniec podstawówki próbowałam robić jakiś szalik. Później na studiach robiłam szalik. No i teraz. To jest generalnie pamięć mięśniowa, przynajmniej w moim przypadku. Teraz przy okazji robienia nowych rzeczy się uczę tych słupków, słupków nawijanych i innych takich dopiero![]()
Jak Wam mija sobota? My właśnie składamy meble. Trzymajcie kciuki żebyśmy się nie pokłócili![]()
My zaliczyliśmy siłownie do południa , trzonowanie było poobiednieJak Wam mija sobota? My właśnie składamy meble. Trzymajcie kciuki żebyśmy się nie pokłócili![]()
My zaliczyliśmy siłownie do południa , trzonowanie było poobiednieteraz relaks mąż na x boxie ja na telefonie gram , wieczorem uderzymy na spacer wzdłuż morza dotlenić się przed spaniem i jodu powdychać
Dom wczoraj ogarnęłam bo miałam wolne, także dzisiaj tylko przyjemności.
My zaliczyliśmy siłownie do południa , trzonowanie było poobiednieteraz relaks mąż na x boxie ja na telefonie gram , wieczorem uderzymy na spacer wzdłuż morza dotlenić się przed spaniem i jodu powdychać
Dom wczoraj ogarnęłam bo miałam wolne, także dzisiaj tylko przyjemności.
Ja też zazdroszczę!!Ale zazdroszczę morza
Kurcze, a mi HL zupełnie nie przypasiło. Zbyt banalna wydała mi się ta graNajlepsze mam w antyramach a reszta w pudełkach czeka na kolejne pokolenieNatomiast, jeśli lubisz HP, to polecam grę Hogwart Legacy
Majstersztyk a i ona umili ci czas czekania
![]()
U nas przy tym zawsze dymJak Wam mija sobota? My właśnie składamy meble. Trzymajcie kciuki żebyśmy się nie pokłócili![]()