reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2024

Hej dziewczyny ja na razie sobie przycupne ale czekam na testowanie .
11-22.05 poronienie samoistne .
25.05 kontrola wszystko okej środek cyklu zielone światło na starania kolejnego dnia bol jajnika czyli jakby owulacja.
Kolejna ciąża była by na luty Kaja 15 msc z 22.02.2022 .

Pytanie myślicie ze w poniedziałek będzie dobry moment na progesteron będzie 9-10 dpo :) ?
Mam nadzieje ze beta mi spadła po poronieniu 8.05 była koło 6800 ale na pewno spadała.
Hej :) chyba nie ma sensu robić progesteronu. Co byś chciała się z niego dowiedziec ? Trzymam mocno kciuki !

reklama
Jak tam samopoczucie kobitki? U mnie 4 dzień porannych mdłości i właśnie zjadłam małą kromkę suchego chleba 😅
U mnie dziś 5+4 😊

Hej , ja jeszcze na szczęście żadnych mdłości nie mam , ale daje sobie jeszcze tydzień ;) mężowi dalej nie powiedziałam, bo nawet nie mieliśmy chwili, żeby pogadać na spokojnie. Trochę zaczyna mnie to dołować i zaczynam mieć coraz wątpliwości :( zaczyna to do mnie docierać..

Hej , ja jeszcze na szczęście żadnych mdłości nie mam , ale daje sobie jeszcze tydzień ;) mężowi dalej nie powiedziałam, bo nawet nie mieliśmy chwili, żeby pogadać na spokojnie. Trochę zaczyna mnie to dołować i zaczynam mieć coraz wątpliwości :( zaczyna to do mnie docierać..
Tylko cieszyć się brakiem mdłości 😊
Będziesz musiała mu powiedzieć, jak myślisz jak zareaguje?

Jak tam samopoczucie kobitki? U mnie 4 dzień porannych mdłości i właśnie zjadłam małą kromkę suchego chleba 😅
U mnie dziś 5+4 😊
Piersi bolą ale do przeżycia 😊 Mdłości brak, za to spadki energii w ciągu dnia i lekkie wzdęcia wieczorem :(
W sobotę i niedziele musiałam się położyć na drzemkę po południu gdzie nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało 😅 Ogólnie zawsze miałam problemy ze snem, zawsze musiałam polezec trochę nim zasnęłam a teraz śpię jak dziecko 😂 Nawet chrapanie męża w nocy mnie nie rusza 😂😂

bo ciążę donoszona brałam duphaston i tą też co poroniłam. Brzuch mnie boli od 7dpo.
Aj to całkiem się nie znam. To może faktycznie.
Tylko cieszyć się brakiem mdłości 😊
Będziesz musiała mu powiedzieć, jak myślisz jak zareaguje?
Zawsze dostawałam po skończonym 5 tygodniu więc myślę,że i teraz tak będzie.
A jak mąż zareaguje? Pewnie lepiej niż ja;) pewnie będzie się trochę martwił jak sobie poradzimy, ale będzie się cieszył napewno ;)

Ja w dzień ogólnie czuje się nieźle. W nocy mam taką kluchę w gardle , że się duszę i teraz nie wiem co mogę na to wziąć , bo w ciąży nie wszystko można. Nad ranem trochę jak na kacu, piersi też pełniejsze i czasami takie dziwne uczucie jak przy karmieniu gdy pełne były🙈 ogólnie mam je pełniejsze o do tego każdej nocy od jakiegoś czasu mam dreszcze i nie mogę się dogrzać. Te dwa objawy właśnie sprawiły , że zrobiłam test.

reklama
Hejka 🙂
Ja niestety od kilku dni mam ostry kaszel z flegmą i właśnie czekam w kolejce do rodzinnego. Próbowałam domowymi sposobami się wyleczyć ale nic to nie dało.
Z objawów to zmęczenie, czasem nudności, troszkę większe piersi i ciągnięcie w dole brzucha, ale ono raczej wynika z torbieli na jajniku.
Miłego dnia! 😊
PS. Walczyłam dzisiaj aby znów nie pójść na betę ale się powstrzymałam 🫠

Do góry