Mozna paracetamol ale staraj sie jak najmniej.
Fajne są takie shoty witaminowe w rossmanie jak mnie cos zaczynało brać to zaraz sobie wypijałam![]()
Wzięłam jeden bo mam 38 ale umówiłam się na teleporade z ginem za 15 min. Kurcze zawsze dodatkowy stres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozna paracetamol ale staraj sie jak najmniej.
Fajne są takie shoty witaminowe w rossmanie jak mnie cos zaczynało brać to zaraz sobie wypijałam![]()
Ja już tu pisałam, ze w pierwszej ciąży przez 3 tyg jadłam ciagle banany w nocy bo najgorze mdłości miałam w nocy aleee pomagało!Dziewczyny, znacie jakieś sposoby na nudności/mdłości itp.? Wykończę się, mnie to trzyma całe dnie i mam wrażenie, że z każdym dniem się nasilapróbowałam imbiru i cytryny, nie pomogło. Mam wrażenie, że rosół jedynie trochę pomaga. Jak coś zjem to na chwilę jest lepiej a potem znowu to samo no więc nie będę całe dnie jeść i jeść bo przytyje milion kg.
Cokolwiek, wypróbuję każdą radę![]()
Bardzo dobrze że masz chociaż teleporade, do łóżka i daj sobie czas na regenerację w chorobie.Wzięłam jeden bo mam 38 ale umówiłam się na teleporade z ginem za 15 min. Kurcze zawsze dodatkowy stres
Dzięki, będę testować różne rzeczy. Dam znać jak coś się sprawdziJa już tu pisałam, ze ja przez 3 tyg jadłam ciagle banany w nocy bo najgorze mdłości miałam w nocy aleee pomagało!i odkryłam też, że nie mogę doprowadzić co całkowitego głodu bo wtedy mdłości się nasilały
zawsze możesz spróbować jakieś zdrowe przekąski może Ci pomoże
![]()
Mi kazali jeść sucharki ale u mnie nie było skuteczne w poprzedniej ciąży.Dzięki, będę testować różne rzeczy. Dam znać jak coś się sprawdzi![]()
Mam to samo, co godzinę tylko „głodna jestem”Widzę, że sporo z Was ma mdłości.
U mnie narazie nic, ale za to mam ogromny apetyt
Zjem a za pół godziny czuję pusty żołądek, burczenie, przelewanie, jestem znowu głodna.
Przez to jem sporo a wieczorami mam brzuch wzdęty jak balon
Jak tak dalej pójdzie to będzie 30 na plusie … jak to powstrzymać ??![]()