U nas nie wiem czy są takie pakiety, bo był temat ale ucichł, muszę się dowiedzieć ale ciekawe czy wtedy obowiązuje jakaś karencja tak jak w przypadku ubezpieczenia grupowego czy można korzystać po wykupieniu. Chociaż badania zrobię z NFZ, teraz pójdę prywatnie i później prenatalne. A potem to nie wiem może z raz jeszcze prywatnie.
reklama
Bafinka
Fanka BB :)
Ja tylko na chwilę... po wizycie nie jest najlepiej
wg apki mam 7+6 tydzień ciąży a wg USG 6+5 więc ciąża jest mniejsza serduszka jeszcze nie ma.. jutro i w sobotę mam iść na bhcg zobaczyć czy przyrasta.. jak nie to znaczy że ciąża obumiera...
Dostałam acard i clexanei i trzeba czekać...

Kitsune
Moderator
Kochana trzymam kciuki, żeby jednak wszystko było dobrze...Ja tylko na chwilę... po wizycie nie jest najlepiejwg apki mam 7+6 tydzień ciąży a wg USG 6+5 więc ciąża jest mniejsza serduszka jeszcze nie ma.. jutro i w sobotę mam iść na bhcg zobaczyć czy przyrasta.. jak nie to znaczy że ciąża obumiera...

Lilka92
Bardzo mocno trzymam kciuki za betęJa tylko na chwilę... po wizycie nie jest najlepiejwg apki mam 7+6 tydzień ciąży a wg USG 6+5 więc ciąża jest mniejsza serduszka jeszcze nie ma.. jutro i w sobotę mam iść na bhcg zobaczyć czy przyrasta.. jak nie to znaczy że ciąża obumiera...

Oleczqa002
Młodsza ciąża nie oznacza, że coś jest nie tak! Sama mam młodszą ciąże o 2 tyg niż wg OM i doktor mi powiedziała, że wszystko jest ok tylko owulacja musiała się przesunąć, co by się akurat zgadzało w stosunku do ostatniej miesiączki. Czy lekarz coś Ci powiedział, że jest nie tak? Głowa do góry KochanaJa tylko na chwilę... po wizycie nie jest najlepiejwg apki mam 7+6 tydzień ciąży a wg USG 6+5 więc ciąża jest mniejsza serduszka jeszcze nie ma.. jutro i w sobotę mam iść na bhcg zobaczyć czy przyrasta.. jak nie to znaczy że ciąża obumiera...

Ostatnia edycja:
meksykanka11
Przykro mi strasznieJa tylko na chwilę... po wizycie nie jest najlepiejwg apki mam 7+6 tydzień ciąży a wg USG 6+5 więc ciąża jest mniejsza serduszka jeszcze nie ma.. jutro i w sobotę mam iść na bhcg zobaczyć czy przyrasta.. jak nie to znaczy że ciąża obumiera...

Bafinka
no właśnie oto chodzi że chyba nie ma fasolki.. jest ciałko żółte i kosmówka ale zarodka nie ma.. a przecież w 6 TC powinien już być... Na domiar mojego nieszczęście w sobotę mamy wyjazd do Chorwacji zapłacona kwaterę a jak beta okaże się w sobotę spadać to co dalej?!Przykro mi strasznieale wszystko jeszcze może być dobrze. Może faktycznie ciąża jest młodsza , a serduszko jeszcze zacznie bić
a jaką ma wielkość fasolka?

Emilcia88
W pierwszej ciąży beta tydzień (!) po dacie miesiączki wynosiła 40Ogólnie się tego spodziewałam bo w dniu miesiączki miałam taką małą betę, że ta owulacja musiała być później. Ale w takim razie wszystko wskazuje na to, że zrobiliśmy dziecko w dzień dziecka![]()

Ja mówiłam dziś - dobrze przyjęteMówiłyście już w pracy czy jeszcze czekacie?
reklama
Trzymam kciuki, żeby jednak wszystko było dobrze.Ja tylko na chwilę... po wizycie nie jest najlepiejwg apki mam 7+6 tydzień ciąży a wg USG 6+5 więc ciąża jest mniejsza serduszka jeszcze nie ma.. jutro i w sobotę mam iść na bhcg zobaczyć czy przyrasta.. jak nie to znaczy że ciąża obumiera...
A masz pewność, kiedy była owulacja, czy mogła się przesunąć?