reklama
Oleczqa002
Fanka BB :)
Na pewno źle parametry wpisała! xD ja wierzę w ten kalendarz!Co do tego kalendarza to rozmawiałam jakiś czas temu o tym z przyjaciółką i jej się nie sprawdziło bo wychodził chłopiec a urodziła dziewczynkę.
P
paulina7891
Gość
Jak tam ślub? OpowiadajDziewczyny ja przez kilka dni mogę mniej odzywać się przez ten ślub, dużo roboty przy tym a między czasie muszę uważać na siebie i odpoczywać![]()
Pyrolka
Hej dziewczyny,
Nie odzywałam się bo wyjechałam na weekend z przyjaciółką. Powiedziałam jej o dziecku, co za ulga w końcu nie ukrywać tego przed całym światem
Widzę, że tempo pisania na grupie wzrasta każdego dnia, nie nadążam czytać
postaram się nadrobić i być z Wami w kontakcie ale mam sporo pracy póki co. Czekam na wizytę u lekarza i właśnie mi się przypomniało, że kazał mi zrobić do tego czasu badania
oczywiście zapomniałam. Może zdążę jeszcze 
Nie odzywałam się bo wyjechałam na weekend z przyjaciółką. Powiedziałam jej o dziecku, co za ulga w końcu nie ukrywać tego przed całym światem
Widzę, że tempo pisania na grupie wzrasta każdego dnia, nie nadążam czytać
Kasia_2022
Ja sprawdzałam niedawno i w pierwszej ciąży mi się sprawdziło, w drugiej nie, a teraz się okażeA patrzyłyście kiedyś dziewczyny na chiński kalendarz płci?
Mi się w pierwszej ciąży córcia sprawdziła, w obecnej też wszystko wskazuje na córę![]()
Chiński kalendarz płci. Chłopiec czy dziewczynka?
Najdokładniejszy w Polsce kalkulator kalendarza lunarnego. Podobno 700 letni chiński kalendarz pozwala zaplanować płeć dziecka. Czy działa? Sprawdź!www.babyboom.pl
nie obraziłam się gdyby się potwierdziło ;D
Kasia_2022
TrzeciaA to Wasze pierwsze ciąże, czy już kolejne?![]()
Daczia
w kościele superJak tam ślub? Opowiadajobyło się bez ciążowych bolączek?
Załączniki
reklama
Lilka92
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życiaw kościele supermój synek prowadził mnie do ołtarza
a reszty lepiej nie mogłam sobie wymarzyć. Goście bardzo zadowoleni a my bawiliśmy się swoim dniem
![]()