kasiek.23
Fanka BB :)
10 kotówMówi się że dom bez kota to głupotamoja mama nadrabia, bo ma z 10 kotów i jak pojadę do niej i widzę co mój mały wyprawia z tymi kotami to mi się odechciewa.
Szkoda kota
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 kotówMówi się że dom bez kota to głupotamoja mama nadrabia, bo ma z 10 kotów i jak pojadę do niej i widzę co mój mały wyprawia z tymi kotami to mi się odechciewa.
Szkoda kota
![]()
mi wczoraj mówił, że mam brać do końca 14 tygodniaW poprzedniej ciąży to w 12 tygodniu już kazał odstawić luteinę. A teraz biorę duphaston i też jestem ciekawa, bo ide do lekarza i będzie to prawie 13 tydzień, a nic nie mówił o odstawianiu na ostatniej wizycie.
Oj to prawda, jak przyjdą do nas znajomi lub rodzina z dzieciakami to kot po całym dniu jest tak zmęczony, że tylko śpiMówi się że dom bez kota to głupotamoja mama nadrabia, bo ma z 10 kotów i jak pojadę do niej i widzę co mój mały wyprawia z tymi kotami to mi się odechciewa.
Szkoda kota
![]()
Ale słodziakJa jedynie pryskam bukszpan bo cmia jest bezlitosnau sąsiadów w dwa dni zjadła żywopłot z bukszpanu, nie do uratowania.
Ogród mam raczej taki wiejski bo mam dwa Beagle więc przy nich nie da się mieć jak z katalogu
Przed domem mam jedynie kwiatki w donicach bo tylko tak przetrwają
Kto by pomyślał że taki aniołek może przekopać kwiaty.
Ja dzisiaj jestem 10 tygodni i 1 dzień i lekarz kazał odstawić duphaston i brać tylko witaminy. Co mnie bardzo cieszy, mam nadzieję, że zejdzie mi trochę wody bo chyba spuchłam po nim bo bardzo długo go brałam :/Mi też od kilku dni ustały objawy :/ a wizyta dopiero 17 lipca.
Dziewczyny w którym tygodniu zaczęłyście odstawiać progesteron i w którym całkiem odstawiłyście lub macie odstawić?
Ja mam kundelka, jest przecudowny ale mieszkamy w mieszkaniu w bloku i mamy białe płytki a on czarny i ta sierść jest po prostu wszędzie, codzienne odkurzanieOoo widzę, że tematy ogródkowo zwierzakoweteż mam warzywniak, od tego roku w drewnianych skrzyniach, co bardzo ułatwia pielelenie i szklarnie z pomidorami. Mam też małego pieska i trzy koty.
Pochwalcie się jakie macie zwierzaki![]()
Przykro mi bardzo, ale najważniejsze że teraz wszystko zapowiada się dobrzeNiestety, kilka dni po teście okazało się ze to była pozamaciczna![]()
To kotkaPrzystojniak![]()
To kotkaCiekawi mnie to jak będzie reagować na ruchy dziecka w brzuchu na końcowym etapie ciąży
Bo to taki ciekawski kot, wszystko wyhaczy więc na bank oczy na wierzchu będą jak się będzie brzuch ruszał
![]()