Owca91
Moderator
Nie? Ja czytałam że powinno być wyżej ale tyle nie siedziałam w temacie, że już nie wie co czytać a co nieAle taki progesteron wg mnie wcale nie przesądza o porażce![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie? Ja czytałam że powinno być wyżej ale tyle nie siedziałam w temacie, że już nie wie co czytać a co nieAle taki progesteron wg mnie wcale nie przesądza o porażce![]()
Dlaczego nic z tego? Progesteron ponad 10 pokazuje tylko, że była owulacja, czyli ciąża może byćU mnie progesteron 12,40 w 9dpo. Także pewnie nic z tego w tym cyklu![]()
Nie, wyżej ponad 20 to już I trymestrze po terminie @ a nie przed, ale to też nie zasada. Po owulacji a przed terminem powinno być po prostu ponad 10.Nie? Ja czytałam że powinno być wyżej ale tyle nie siedziałam w temacie, że już nie wie co czytać a co nie![]()
Progesteron już powyżej 3 informuje, że była owulacja. Ale powyżej 10 tworzy spoko warunki do zapłodnienia.Dlaczego nic z tego? Progesteron ponad 10 pokazuje tylko, że była owulacja, czyli ciąża może być![]()
to samo pomyślałamDziewczyny, ja Wam powiem. Od jedzenia spermy to w cionsza się nie zachodzi![]()
No to na Twoim miejscu tu widziałbym problem i zajęła się zbiciem tej prolaktyny.To z progesteronem uff, ale właśnie dosłali prolaktyny wynik i tam 56 a norma 23,3Tsh też 2 z kawałkiem a z tego co pamiętam z pierwszej ciąży najlepiej mieć jedynkę.
Tak to pierwsze wyniki po braniu antykonceptow, przy braniu anty była ok także będę się umawiać do ginekologaNo to na Twoim miejscu tu widziałbym problem i zajęła się zbiciem tej prolaktyny.
Jest ponad dwukrotnie wyższa niż norma, hiperprolaktynemia może być powodem problemów z zajściem w ciąże. Najlepiej weź wyniki i umów się na wizytę, lekarz dobierze Ci leczenie![]()
Przy braniu anty to zawsze jest pięknie i kolorowo (mówię z doświadczenia)Tak to pierwsze wyniki po braniu antykonceptow, przy braniu anty była ok także będę się umawiać do ginekologa![]()
Tak, wiem jak mi się przed pierwszą ciąża wszystko rozjechało po odstawieniu antyPrzy braniu anty to zawsze jest pięknie i kolorowo (mówię z doświadczenia)![]()