O
Olgamat180
Gość
Wróciłam po urlopie do pracy i wychodzę o 3 a wracam 16Jeśli poszłabyś na bete, mogło by to coś rozjaśnić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wróciłam po urlopie do pracy i wychodzę o 3 a wracam 16Jeśli poszłabyś na bete, mogło by to coś rozjaśnić.
Lekko nie byłoWystarczyło by Ci doby?Ty ciągle masz jakieś zajęcie kobieto,
w domu czy to koło domu
Ja to Cię podziwiam![]()
Może też być ładnie..Wiosenny czy letni cieszy mnie, a ten jesienny wręcz przyprawia o depresję. U mnie jedne mgła, więc za oknem szaro i brak moich pięknych
U mnie to była biała ściana, nic w niej ładnego nie było.Może też być ładnie..
Zobacz załącznik 1579019
Mało się odzywam, ale mam jakąś niemoc. Kręgosłup boli jak przed okresem, a był dopiero co. Tu strzyka, tam łupie, czuje się jak bym miała co najmniej 30 lat więcej. Nie mam chęci na starania..
Tez tak miałam w maju beta nie przekroczyła 100 w ciagu paru dni spadła do 4 i okres od razuOlgamat180 ale to co się dzieje? Testy jaśniejsze masz? Niestety tu tylko beta może coś powiedzieć. Ja przy biochemach miałam nieraz mocne kreski i nagle po paru dniach coraz słabsze i wszystko było dla mnie jasne niestety. Współczuję Ci tego stresu bardzo.
No to wkońcu dychnieszLekko nie byłonie patrzyłam już na kalendarze księżycowe, tylko wysiewałam i sądziłam wtedy kiedy miałam czas
na moje szczęście sezon i tak udany, a pieniądze zarobione lepiej się wydawało
teraz powoli się będzie robił przestuj, tak do lutego
![]()
Ale kaloszki są w reservedKurczę jadę tam dzisiaj!