kropka.
Fanka BB :)
A magiczny magnez był brany?
I tu mnie macie..A magnez dzieciorobny był?

Bralam Ale Magnefar.. I już wiem na czym stoję

ZAMAWIAM ! ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A magiczny magnez był brany?
I tu mnie macie..A magnez dzieciorobny był?

rozchorowałam się akurtna na płodne a że nie chciałam zarazić męza przed badaniem to seksy się tylko raz udały
 rozchorowałam się akurtna na płodne a że nie chciałam zarazić męza przed badaniem to seksy się tylko raz udałyJa bralamWielkie umysły myślą tak samo

Ja dziś 5dpo sikałam.A ja w ogóle dziś wstałam i na kibelku te testy zamówione tak na mnie patrzyły, że wzięłam jeden i sobie siknelamNie wiem czego się spodziewałam w 6dpo

też je dziś zamówiłam...Ja dziś 5dpo sikałam.
Bo zamówiłam te testy od @LadyCaro to mogę marnować xD

tylko wyczytałam, że magnez może blokować działanie antybiotyku, więc zaczekam aż skończę go brać. Wgl mam wrażenie, że średnio mi pomaga ten antybiotyk
 tylko wyczytałam, że magnez może blokować działanie antybiotyku, więc zaczekam aż skończę go brać. Wgl mam wrażenie, że średnio mi pomaga ten antybiotyk  jeszcze kurde bele zamiast tą chorobę wylezec, to córka od poniedziałku siedzi ze mną, bo ma ciągle gorączkę...
 jeszcze kurde bele zamiast tą chorobę wylezec, to córka od poniedziałku siedzi ze mną, bo ma ciągle gorączkę...  ledwo żyje, ale podczytuje Was ☺
 ledwo żyje, ale podczytuje Was ☺