Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gardło dalej boli a jeśli chodzi o transfer to mieszane uczucia. Pewnie dlatego, że ostatni zarodek.Dlatego ja co do siebie nie mam złudzeń, dwa testy leżą w szufladzie…a jak się czujesz od wczoraj?
![]()
Maciej przyjmuje na Trzeskiej 8, zapisuje ale mimo to na miejscu trzeba poczekać bo ludzi przyjeżdzają bez uprzedzenia….Chcemy i lubimyZdecydowanie wolę seks bez terminów wiszących nad głową
![]()
A kogo polecanego masz we Wro? Bo u tej Kasi, którą mi polecono, czas oczekiwania na wizytę to nawet 6 m-cy.
Mam! Dziękujęzobacz na priv czy doszło.
Obstawiam, że podczas wizyty w klinice 13.12 też ustalimy od razu iui, żeby jakoś wykorzystać cykl który się pewnie tego lub następnego dnia zacznie.to jest dobre w IUI - i tak będę miała podane, więc nie musze pilnować seksu w płodne, mogę kiedy chcę i nie myśleć![]()
na naturalnym. I jak widać to była dobra decyzja, skoro mój organizm sam hoduje dwa pęcherzeObstawiam, że podczas wizyty w klinice 13.12 też ustalimy od razu iui, żeby jakoś wykorzystać cykl który się pewnie tego lub następnego dnia zacznie.
Miałaś teraz jakąś stymulację, czy idziecie na naturalnym?
Nie dziwię się, pewnie targają Tobą teraz bardzo różne emocje ;(Gardło dalej boli a jeśli chodzi o transfer to mieszane uczucia. Pewnie dlatego, że ostatni zarodek.
Sam się podstymulował ;Dna naturalnym. I jak widać to była dobra decyzja, skoro mój organizm sam hoduje dwa pęcherze![]()
Wczoraj mnie zabolało coś i se wmawiałam, że kropek się wgryzałNie dziwię się, pewnie targają Tobą teraz bardzo różne emocje ;(
Niech się maluch pięknie wgryza![]()