U
użytkowniczka 212
Gość
Poproszę@LadyCaro wcinać za powodzenie frytki?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Poproszę@LadyCaro wcinać za powodzenie frytki?![]()
Otóż to, czas, zrozumienie i zaangażowanie jest najlepszym, co można dać młodemu człowiekowiPisze to że swoje perspektywy, osoby wierzącej. Chrzestni mojego dziecka w żaden sposób nie przybliżają do go do wiary. Wgl nie jestem zadowolona z naszego wyboru, kupują prezenty i na tym kończy się ich rola. Za to jest kilka innych osób które tak jak pisałaś, nie są chrzestnymi, a zachowują się jakby nimi byli![]()
Ja tam najbardziej cenię ofiarowany czas i traktowanie mojego dziecka jak małego dorosłego![]()
A pizze można? Bo ja dziś mam ochotę na pizzę. Jeśli powiesz, że nie, to się poświęcę i wjadą frytki - stary będzie przeszczęśliwyPoproszę![]()
Jedzcie wszystkie to co lubicie bo najważniejsze jest dziś żeby każdy się dobrze czułA pizze można? Bo ja dziś mam ochotę na pizzę. Jeśli powiesz, że nie, to się poświęcę i wjadą frytki - stary będzie przeszczęśliwy![]()
trzymam kciuki!Poproszę![]()
Już po? W poniedziałek będziesz miała kontrolę?Jedzcie wszystkie to co lubicie bo najważniejsze jest dziś żeby każdy się dobrze czuł![]()
Ja też mam oba luki. Po każdej kolejnej wizycie z wymiana łuków boli tak samo.Olśniło mnie dzisiaj...w grudniu mniej myślę o ciążywczoraj założyłam dolny aparat na zęby (chwilowo mam ochotę wszystkie wyrwać z bólu
), na prezent dostanę od męża botox
serio ...od dwóch lat marudzę na lwią zmarszczkę i nic nie działa ...marzyło mi się spróbować botoxu
no to spróbuję
będę próbowała przed owulacją, żeby nie mieć później stresu
. Testowanie pierwsze rozsądne wypada mi w sumie w dniu, w którym miałam urodzić moje pierwsze maleństwo
ale jednocześnie wiem, że nie będzie czasu na myślenie o testach, ciąży...bo będą pyszne ciasteczka, dużo radości i pięknych chwil
Carpe Diem !
Ojjj znam ten ból - trzymam kciuki, żeby szybko zelżałOlśniło mnie dzisiaj...w grudniu mniej myślę o ciążywczoraj założyłam dolny aparat na zęby (chwilowo mam ochotę wszystkie wyrwać z bólu
), na prezent dostanę od męża botox
serio ...od dwóch lat marudzę na lwią zmarszczkę i nic nie działa ...marzyło mi się spróbować botoxu
no to spróbuję
będę próbowała przed owulacją, żeby nie mieć później stresu
. Testowanie pierwsze rozsądne wypada mi w sumie w dniu, w którym miałam urodzić moje pierwsze maleństwo
ale jednocześnie wiem, że nie będzie czasu na myślenie o testach, ciąży...bo będą pyszne ciasteczka, dużo radości i pięknych chwil
Carpe Diem !