LadyCaro
Fanka BB :)
moja droga to nie sugestia, to powiedziane bardzo wprostsugerujesz mi coś?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja droga to nie sugestia, to powiedziane bardzo wprostsugerujesz mi coś?![]()
Od kieliszka wina nikt jeszcze nie umarłBo właśnie otworzyłam mejla od księgowej ile opłat i innych zusów muszę zrobić i bardzo zachciało mi się winka![]()
Wygrałaby trollowe bingo ...Nie zaprosiłaś jej tu?![]()
Jak okresu nie będzie to w środę. Alemoja droga to nie sugestia, to powiedziane bardzo wprostsiknij na coś
Podziwiam, ja bym sikała przy każdej możliwej okazjiJak okresu nie będzie to w środę. Alekto wie czy nie złamie się jutro rano.
robię tak samo. Ja testuję tak wcześnie, że bardzo wcześnie wyłapię ciąże. Więc nie mam tak, ze po owu nie pije czy coś - na łeb by mi siadło przez te lata.Od kieliszka wina nikt jeszcze nie umarłna początku starań odstawiłam całkowicie, bo byłam przekonana ze przecież z trzy miesiące max i pyknie. Byłam młoda i głupia
teraz się nie ograniczam, jak mam ochotę napić się wina czy strzelić piwko, albo jakiś koktajl w mieście to nie rozkminiam który to dzień cyklu itp.
Ja sikałam jak głupia w tamtym tygodniu. Prawdopodobnie już będzie śledzenie cyklu od następnego, bo oszaleć idzie z braku kontroli nad tym co się dzieje.Podziwiam, ja bym sikała przy każdej możliwej okazjiw przyszłym cyklu planujesz już śledzić cykl?
![]()
A co było powodem takiego cyklu?Oj wiem jak to jest, też jestem niecierpliwa na maxa. Chciałabym położyć się spać i obudzić się za tydzień w poniedziałekrok temu zdarzył mi się najdłuższy cykl ever…54 dni. Myślałam że wyjdę z siebie. Brrrr. A jakie plany co do następnego cyklu, który oczywiście trzymam kciuki żeby był za rok?
![]()
Same hererobię tak samo. Ja testuję tak wcześnie, że bardzo wcześnie wyłapię ciąże. Więc nie mam tak, ze po owu nie pije czy coś - na łeb by mi siadło przez te lata.
Wyjątek no to teraz po IUI, jakoś inaczej. Nie pije