Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest pokłosie zamówienia przypraw w ilości hurtowej tj w opakowaniach od 100g-1kg
Opakowanie suszonej włoszczyzny, ok 250g
6 łyżeczek kurkumy
5 łyżeczek granulowanego czosnku
2 łyżeczki curry
2-4 łyżeczki Bazyli
2-3 łyżeczki oregano
1-2 łyżeczek lubczyku
80 g soli
1 pokruszony grzybek suszony
Wszystko do blendera/thermomixa/ lidlomixa co tam masz
Wysokie obroty około 20-30 sekund.
wychodzi pyszna, aromatyczna. Dodaje 1-2 łyżek na duży gar rosołu i jest idealnie![]()
A mi chyba rozkręca się okres...
Od trzech dni nawala mnie podbrzusze jak na okres a przed chwilą jak poszłam do łazienki to na papierze brązowy pas jak przed okresemPodcierałam się kilka razy i ciągle brązowe upławy.
Jeśli przyjdzie do mnie okres 7dpo to mój cykl całkowicie się rozjechał
![]()
Nie jadłam wegety 100 lat.
Ale mi smaka narobiłyście na frytki albo popcorn wwgetą. Muszę iść jutro do sklepu
test sprzed chwili nie pozostawia wątpliwości
![]()
Dziękuję pięknie, a zrobie, spróbuję
Nie miałaś razem ze mną, 13.12 PIKa? Ty chyba rano, a ja wieczorem. Chyba że Cię pomyliłam!
Ja natomiast mam bóle jajnika, jakbym znowu miała mieć owulację, (a tydzień temu już miałam takie typowe owulacyjne bóle) także jestem in shock
Jutro mam wizytę u ginekologa, chciałam skonsultować tą moją mutacje, przy okazji niech sprawdzi czy wszystko okej i czy ta owulacja była bo to są jaja jakieś
takAle robiłaś ten o czułości 20?