Magdalena09
Fanka BB :)
Ja lykam feminovit, też ma dha i biorę też oeparol i nic mi nie jestDobra, a jak jem puerie i mam tam też dha to mogę też ten wiesiołek? Nie przedobrze?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja lykam feminovit, też ma dha i biorę też oeparol i nic mi nie jestDobra, a jak jem puerie i mam tam też dha to mogę też ten wiesiołek? Nie przedobrze?
Ja zaczynam właściwie zaraz po okresieDziewczyny cykl ostatni 32 dni, przedostatni 26, jeszcze wcześniejszy 33. W którym dniu sugerowałybyście zacząć robić testy owulacyjne?
No ja akurat mam probiotyk podzielony na taki na dzień i noc, a proszek z fertile me na w składzie melatoninę więc słabo tak rano wypića zostały mi, bo nie brałam ich regularnie, jednak rozrobić proszek to więcej roboty niż łyknąć tabletkę. I postanowiłam, że go skończę
![]()
Wydaje mi się, że 10 min to i tak całkiem sporoPowtórzyłam test ovu i juz wartość spada...krotki pik i na to wszystko krótki sex, doslownie libido tak w górze, że 10 minut i już bylo po wszystkim
W sumie dobrze, bo 2 ciasta mam a jeszcze paszteciki i 1 ciasto zostalo. No nie ma czasu na amory![]()
Bardzo mi przykro, że musisz tak cierpieć. To wszystko jest takie niesprawiedliwe.. Liczę, że jeszcze będziesz tulić swojego bobasato wszystko miało być inaczej. Miałam teraz robić testy i patrzeć na ciemniejacą kreskę. Powinnam kłaść męzowi pod choinką małe skarpetki. Powinnam się cieszyć i planować. A Ty czasem znów to samo, kolejne święta sama. Oddałabym wszystko, żeby nie chcieć dziecka. Non stop chce mi się płakać.
Ja robiłam ok 11, żeby nie z porannego i potem bez sikania 2/3h. Jak zaczęły ciemnieć to robiłam 2x, jeszcze ok 19. Zaczęłam zaraz po okresie, to był mój pierwszy raz i nie miałam pojęcia jak u mnie przebiega cykl. Dodatkowo po kp był jeszcze nieuregulowany.Ja pamiętam, że wyłapałam ładnego pika. I udało się w tedypewnie zwiększę częstotliwość jak zacznie ciemnieć.
Też fajnie bo w 16DC mam wizytę u swojej ginekolog to będę mogła podejrzeć co i jak![]()
ACC, flavamed i dużo wody + olej z wiesiołkaDziewczyny, a wiecie może co można poradzić na gęsty śluz nawet w dni płodne? W dni płodne ja nadal mam gesty „niepłodny” śluz, gesty jak krem nivea, miałam tak nawet w cyklu w którym zaszłam w ciążę… nie trafiłam jeszcze na kurze białko.![]()
Mój też odleciał, ale w łóżku - aż chrapie!Mnie brzuch nawala owulacyjnie, a mąż odleciał- nici dzis z seksu![]()