Aksamitka28
Fanka BB :)
My rok temu tam spędziliśmy sylwestraJak "stare dziady" w domu, po wyjazdowych świętach marzę o spokoju w domuale dojeżdża do nas teść i luzik, bo go lubię.
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My rok temu tam spędziliśmy sylwestraJak "stare dziady" w domu, po wyjazdowych świętach marzę o spokoju w domuale dojeżdża do nas teść i luzik, bo go lubię.
![]()
Ja też pewnie tak bym zrobiła, nie umiem siedzieć w miejscu.U nas remont trwa 3 tydzień. A wczoraj nudziło mi się i wzięłam się za sprzątanie ogrodu. Nie przygotowałam ogrodu na zimę, więc przy 8 stopniach i tym jak śnieg się rozpuścił, zagrabiłam liście, gałezie i brudy, zapakowałam w worki, wywaliłam wyschniete kwiaty z donic a ziemię rozsypałam po ogrodzie. Posortowałam wszystkie kartony, styropiany i folie i tak zeszło mi około 4h pracy fizycznej. Dziś czuję plecy, ręce i kłuje mnie jajnik trochę. Teraz patrzę na ogród i cieszy moje oczy, gotowy na wiosnę i rozkwit![]()
idealnie!!!! To na kiedy zaplanował?Meduje, że pojawiły się pęcherzyki na obu jajnikach po 16 mm i sobotę iuijestem w szoku, nastawiałam się na styczeń bo to dopiero druga wizyta była. Ale lekarz twierdzi, że skoro endometrium piękne i pęcherzyk przy drożnym to nie ma sensu czekać
![]()
Sobota po 10idealnie!!!! To na kiedy zaplanował?
Trzymam mocno kciukiSobota po 10![]()
Ja mam jakąś chorą sytuację ... Miałam nie robić testu ale coś mnie tknęło... Kupiłam dwa różne, zrobiłam ... Vitam biały, pod światło minimalnie zaznaczona testowa, na drugim "mama" cień, cieniowanego cienia, praktycznie nie do złapania na zdjęciu. Zostawiłam testy, zajęłam się życiem...i po czasie oczywiście cudatylko dlaczego na obu
![]()