Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale żeby tak po swietach? Na co Ci to byłoChciałam powiedzieć, że wlazłam dziś na wagę. To był błąd, wielbłąd![]()
Jakie masz endometrium?Meduje, że pojawiły się pęcherzyki na obu jajnikach po 16 mm i w sobotę iuijestem w szoku, nastawiałam się na styczeń bo to dopiero druga wizyta była. Ale lekarz twierdzi, że skoro endometrium piękne i pęcherzyk przy drożnym to nie ma sensu czekać
![]()
No i po co sobie to zrobiłaśChciałam powiedzieć, że wlazłam dziś na wagę. To był błąd, wielbłąd![]()
Chwilowe zaćmienie umysłu. Partner się ważył z bombelkiem, to i ja wlazłam na wagęale żeby tak po swietach? Na co Ci to było![]()
Ja pierwszy raz w życiu wszędzie widzę duchy/kreski testowe@Aksamitka28 @Magdalena09 pije z Wami w Sylwestra
@Mademoiselle_Nika wpisz mi, BEZ SMUTASÓW, byłam na to przygotowana i świadoma
Nowy Rok, Nowy plan działaniaze względu że Nie mam czasu się z tym wszystkim pieścić, planuje podejmować kroki po hsg lub laparo prowadzące do iui lub od razu do ivf
![]()
Z tego wszystkiego nie zapytałamJakie masz endometrium?
MialamZ tego wszystkiego nie zapytałamwystarczyło mi, że powiedział, że piękne. Ale zapytam jutro przed iui
Dziewczyny, które już miały iui, miałyście monitoring w dniu inseminacji?
W sumie racja, jak piękne to piękne. Nie ma co drążyć xdZ tego wszystkiego nie zapytałamwystarczyło mi, że powiedział, że piękne. Ale zapytam jutro przed iui
Dziewczyny, które już miały iui, miałyście monitoring w dniu inseminacji?