Jakie wojny?Ja nikomu nie ubliżam tego co pisze i niech tak zostanie.Monika nie zachowuj się jak dziecko i rób dymu na forum.Tu się nikt nie kłóci a Ty zaczynasz toczyć jakieś wojny.
reklama
Monika to nie badź tak wrażliwa bo my się w rzeczywistości nie znamy i pewnie nie poznamy, więc nie bierz wszystkiego do siebie; tutaj piszemy o naszych dzieciach i o swoich sprawach i nie krytykyujemy się nawzajem, nie wytykamy sobie co która pisze, która zapomina o kolejnych miesiącach życia naszych maluszków, chcemy sobie pomagać a nie przechwalac się która pamięta wiecej - bo ja na przykład - i mówię to szczerze i otwarcie - nie mam czasu, głowy do tego i nawet nie mam po co o wszystkich dzieciach pamiętać, po to jest nas tu tyle że kazda pamięta o miesiecznicach innego dziecka i za każdym razem inna zaczyna składać życzenia - to nie sa wyścigi!! a co do innych postów, to spróbuj się po prostu wlączyć w rozmowę a nie wyskakiwać z pretensjami czy czymś podobnym, nawet nie wiem jak to nazwać... Ty masz dziewczyno ponad 30lat i dwójkę starszych dzieci wiec się nie powinnaś już przejmowac tym że ktoś coś powiedzial, ja mam w dupie to co myślą inni!! piszemy tu o tym co chcemy, forum zakłąda wolność slowa i uczestnictwo każdego kto ma na to ochotę, więc zakładamy że każda z nas dobrowolnie i z czystej przyjemności zasiada przed komputerem, wlącza baby boom i rozmawia z innymi, więc nie wprowadzaj niepotrzebnych dygresji i nie daj Boże wirtualnych awantur
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Święte słowa Dziuba.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Jagna strasznie mi przykro, nie chcialam przywolac zlych i bolesnych wspomnien…. Ci lekarze to jakies bestie bez serca …!!!
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
monika to tylko kilka z twoich wypowiedzi:
„… nutka chyba wcześniej od Ciebie podała ten link”
„…nie ma Mikołaja,Oskara i może jeszcze kogoś?”
„…tylko nie ma wszystkich”
„…Pam!Widzisz,jak ja nie przypomniałam o pół roczku Oskarka to chyba reszta zapomniała a są już 3 listy przecież karolcia-zrób małemu jakiś suwaczek i wklej. Miki śpi,opróżnił butlę w 5 min.,nawet nie...”
i wiesz co szczerze powiedziawszy gowno mnie obchodzi co myslisz myslalm ze jako dosrosla kobieta z doswiadczeniem bedziesz nam radzic a nie truc dupe takimi tekstami !!! co kogo obchodzi kto pierwszy co napisal i ktora pierwsza pamieta a ktora nie co ??? wez ty mysl kobieto jest tyle wiekszych dramatow ludzkich niz to co ty nam tu piszesz !!! a ty sie zachowujesz jak dziecko z przedszkola!!!! masz duuuzew dzieci a co ty robisz ??? wyscigi ja napisalam pierwsza ooo a teraz Jagna napisala pierwsza o olisiu i co ??? wez ty mysl troche kobieto !!! i wiesz co wali mnie czy sie obrazisz czy nie , mozesz byc bardzo delikatna osoba i moze cie to bolec ale nie pomyslas ze inne tez moze bolec co piszesz ??? no moze nie ... !!! wiec wez sie zastanow co robisz, jak robisz i co piszesz bo dla mnie to jest chore moze inne podziela moje zdanie moze nie ale mam to w nosie tak jak powiedzialam ludzie maja wieksze problemy i tragedie niz to czy ktoras zlozyla czyjemus zyzcenia z okazji kolejnego miesiaca czy nie !!!
skonczylam !!!
„… nutka chyba wcześniej od Ciebie podała ten link”
„…nie ma Mikołaja,Oskara i może jeszcze kogoś?”
„…tylko nie ma wszystkich”
„…Pam!Widzisz,jak ja nie przypomniałam o pół roczku Oskarka to chyba reszta zapomniała a są już 3 listy przecież karolcia-zrób małemu jakiś suwaczek i wklej. Miki śpi,opróżnił butlę w 5 min.,nawet nie...”
i wiesz co szczerze powiedziawszy gowno mnie obchodzi co myslisz myslalm ze jako dosrosla kobieta z doswiadczeniem bedziesz nam radzic a nie truc dupe takimi tekstami !!! co kogo obchodzi kto pierwszy co napisal i ktora pierwsza pamieta a ktora nie co ??? wez ty mysl kobieto jest tyle wiekszych dramatow ludzkich niz to co ty nam tu piszesz !!! a ty sie zachowujesz jak dziecko z przedszkola!!!! masz duuuzew dzieci a co ty robisz ??? wyscigi ja napisalam pierwsza ooo a teraz Jagna napisala pierwsza o olisiu i co ??? wez ty mysl troche kobieto !!! i wiesz co wali mnie czy sie obrazisz czy nie , mozesz byc bardzo delikatna osoba i moze cie to bolec ale nie pomyslas ze inne tez moze bolec co piszesz ??? no moze nie ... !!! wiec wez sie zastanow co robisz, jak robisz i co piszesz bo dla mnie to jest chore moze inne podziela moje zdanie moze nie ale mam to w nosie tak jak powiedzialam ludzie maja wieksze problemy i tragedie niz to czy ktoras zlozyla czyjemus zyzcenia z okazji kolejnego miesiaca czy nie !!!
skonczylam !!!
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Ja nie mam tyle szczęścia bo mój łobuz buszuje po dywanie i bawi się w najlepsze.Coś mu się ostatnio godzina spania przestawiła.Kiedyś zasypiał między 19-20 a teraz nawet o 21.30.
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
moje dziecko tez juz spi wiec jest spokoj ...