reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
jagna ja sie nie obrazilam tylko dziewczyny przeniosly rozmowe i jechanie po mnie gdzie indziej ...
Ponas Agnieszko. A niech se piszą co chcą, nawet lepiej że na zamkniętym, "Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal"jagna ja sie nie obrazilam tylko dziewczyny przeniosly rozmowe i jechanie po mnie gdzie indziej ...
A jak tam Wikuś???
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Witam wieczornie.Widzę że tu znowu niezła draka.Dziewczyny zakończcie te kłótnie bo to forum jest po to żebyśmy mogły chwalić naszymi dziećmi,cieszyć się z ich postępów ale także wspierać się w trudnych chwilach.
Ja już skończyłam, napisałam co chciałam i dlamnie końiec.Witam wieczornie.Widzę że tu znowu niezła draka.Dziewczyny zakończcie te kłótnie bo to forum jest po to żebyśmy mogły chwalić naszymi dziećmi,cieszyć się z ich postępów ale także wspierać się w trudnych chwilach.
Co u Ciebie?
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Dzień jak każdy rano mały pojechał do babci ja z mężem do pracy.Po 15 odebrałam małego ,powrót do domu trochę zabawy a teraz maleństwo karmi tata a ja mogę z Wami popisać.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja ide spac raczej juz bo zmeczona jestem, wiktor spi wiec ja tez pojde, nie bede juz wam bruzdzic!
reklama
Dobranoc, kolorowych snów!!!ja ide spac raczej juz bo zmeczona jestem, wiktor spi wiec ja tez pojde, nie bede juz wam bruzdzic!