reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

Wizuta u tego samego lekarza? Może jest jeszcze wcześnie
wizyta u innego lekarza. Zdaje sobie sprawę, że jest wcześnie, ale nie wiem czemu liczyłam na coś więcej. Ale najlepsze jest to, że wiek ciążowy według średnicy tego pęcherzyka zgadza się z moimi wyliczeniami co do owulacji czyli 5+3 😅 bo według OM jestem 6+3

reklama
wizyta u innego lekarza. Zdaje sobie sprawę, że jest wcześnie, ale nie wiem czemu liczyłam na coś więcej. Ale najlepsze jest to, że wiek ciążowy według średnicy tego pęcherzyka zgadza się z moimi wyliczeniami co do owulacji czyli 5+3 😅 bo według OM jestem 6+3
To jeśli masz 5+3 to pewnie niedługo pojawi się pęcherzyk żółtkowy :) u mnie w 5+5 był widoczny :)

U mnie w 1 ciazy w 6+5 nie było widać akcji serca, a drugiej w 5+3 był zarodek i serduszko. Także różnie bywa z ta widocznością.

Kiedy Ci wyszła taka cytologia? Robiłaś kolposkopię? Miałaś wdrożone jakieś leczenie? Zechcesz bardziej szczegółowo o tym opowiedzieć? Dziś w trakcie wizyty niestety zrobiło mi się duszno (pogoda + jakieś kadzidełka w poczekalni - wtf) i postanowiłam zemdleć, więc Pan Doktor potem ewidentnie dawkował mi jakiekolwiek informacje i końcowo wiem tyle, co z internetu.
Wysla Cię na badanie pod mikroskopem i wycinek . Nic strasznego nie martw się . U mnie skończyło się dobrze , moja koleżanka miała raka macicy , szybko wykryli i wszystko jest super , ma teraz mała córeczkę .

reklama
Do góry