To idziemy prawie równo u mnie dzisiaj 7+6 ja już mam wszystko rozpisane krok po kroku i ostatecznie będę bez leków w 13+5Oo dziękija na razie zmieniłam agolutin na Prolutex, i będę powoli zmieniać cyclogest na utrogestan. Ale nie wiem do kiedy będe brać
zakładam że pewnie max do 12 tygodnia. Dzisiaj 8+1 wg USG, 8+2 wg transferu
![]()
reklama
No to partner się odmłodzi przy takim maleństwie.Ale on ma 46![]()
Motylkowa!
Fanka BB :)
a Ty nie będziesz bardziej lutową mamą?Hej... Mam 37 lat i II kreski na teście ciążowy po spóźnionym okresie 10 dni. Mój partner się nie cieszy bo jest jeszcze starszyheh w pn mam lekarza ...
Karpatka89
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, plamienia w ciąży się zdarzają, nie zawsze oznaczają coś niepokojącego. Z tego co kojarzę Ty już około 11 tydzień więc myślę, że będzie dobrze i tego Ci życzęHejka dziewczyny ja w drodze do szpitala bo przy podcięraniu zauważyłam jasną krew i jestem załamana
SzklanaKulka
Dawaj znać co lekarz powiedział, chociaż myślę że może to z jakiegoś przemęczenia albo tak po prostu, czasem się zdarza, albo jakiś krwiaczek się zrobił. Na pewno będzie dobrze.Hejka dziewczyny ja w drodze do szpitala bo przy podcięraniu zauważyłam jasną krew i jestem załamana
U mnie dziś 10+2, ale po poprzednich poronieniach stres jest, przy każdej wizycie w WC zaglądam na papierek, więc rozumiem doskonale jakie to uczucie
Ann2907
miałam plamienia parę dni temu, lekarz stwierdził, że musiał mi się zrobić jakiś krwiak bo wszystko było ok. Trzymam kciuki, jeszcze nic straconego!!Hejka dziewczyny ja w drodze do szpitala bo przy podcięraniu zauważyłam jasną krew i jestem załamana
reklama
Marta04
Już po wizycie wszystko ok serduszka biją po badaniu ginekologicznym też wszystko w porządku pani doktor powiedziała że organizm musi odpocząć dostałam progesteron doustnie ale strachu się najadłam to moja 6 ciąża ale pierwszy raz taka sytuacja.Dziękuje dziewczyny za wsparcie