Aleksandra893
Fanka BB :)
Tak badałam, 1.07 miałam 2tys więc już nie więcej nie robiłamA betę badałaś?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak badałam, 1.07 miałam 2tys więc już nie więcej nie robiłamA betę badałaś?
To ja zdecydowanie jestem do tyłu jak u mnie beta 02.07. Była 14,3 to dopiero się rozkręcałamTak badałam, 1.07 miałam 2tys więc już nie więcej nie robiłam![]()
Właśnie ginekologa mam 18 lipcaTo tc wypada ci tak jak mi? A u ginekologa już byłaś?
Ja betę badałam 7.07 to była 76,60, a 9.07 była 193,99To ja zdecydowanie jestem do tyłu jak u mnie beta 02.07. Była 14,3 to dopiero się rozkręcałam![]()
U mnie beta 05.07. 108Ja betę badałam 7.07 to była 76,60, a 9.07 była 193,99
To by w sumie pasowało, ze miałaś owulację dzien lub dwa wczesnej niż jaU mnie beta 05.07. 108
A przecież jeszcze zagniezdzenie mogło różnie być, no jesteś trochę przede mnąTo by w sumie pasowało, ze miałaś owulację dzien lub dwa wczesnej niż ja
Pisała że 18.07.A przecież jeszcze zagniezdzenie mogło różnie być, no jesteś trochę przede mnąa ty na kiedy masz wizytę?
Na szczęście mam jedną córeczkę, bo gdyby nie to, to też byłaby załamka.Bardzo współczuję strat. Sama straciłam pierwszą ciążę, która defacto okazała się bliźniacza 1k1o. Aktualnie mam zdrową córę 1,5 roku, co do tej ciąży jestem zdystansowana. Niestety, przez stratę wiem, że to może się wydarzyć jeszcze raz. Tłumaczyłam w pracy dziewczynom, że zasadniczo jak poczuje ruchy to zacznę się przywiązywac a dopiero pewnie jak urodzę to już będę miała taką namacalną pewności, że jest oki![]()