reklama
Patii26
Fanka BB :)
Moja córka od urodzenia uwielbiała a wręcz potrzebowała otulania, spała w śpiworku przez pierwsze dwa miesiące ( już nie pamiętam dokładnie ), ale wiem, że każde dziecko inaczej. Kokon też się nam sprawdził, leżała na nim na kanapie czy łóżku.To mój syn nie znosi być przykryty i ma śpiworki z nogawkamitylko teraz nie wiem jak go przestawić na normalną pościel.
Ale śpiworki kupuję mu faktycznie takie po 200zł za sztukę, bo widzę różnicę między takimi, a takimi tańszymi.
Lady Loka
Mam teorię, że u nas to wynika z tego, że w inkubatorze nie byl niczym przykryty. Chociaż już tam jak go otulali czasem kocem, to wykopywał nogi, albo się wkurzal dopoki nie miał stopy poza kocemMoja córka od urodzenia uwielbiała a wręcz potrzebowała otulania, spała w śpiworku przez pierwsze dwa miesiące ( już nie pamiętam dokładnie ), ale wiem, że każde dziecko inaczej. Kokon też się nam sprawdził, leżała na nim na kanapie czy łóżku.

Mnie to nie przeszkadza, tylko zawsze się zastanawiam czy mu w zimie nie jest zimno w stopy.
kami1094
Ja cały czas oczami wyobraźni widzę Twojego syna miziającego kurę!Mam teorię, że u nas to wynika z tego, że w inkubatorze nie byl niczym przykryty. Chociaż już tam jak go otulali czasem kocem, to wykopywał nogi, albo się wkurzal dopoki nie miał stopy poza kocem
Mnie to nie przeszkadza, tylko zawsze się zastanawiam czy mu w zimie nie jest zimno w stopy.

Patii26
A jak tam kochana wgl u Ciebie ? Który to już tydzień, jak się ogólnie czujesz ? Brzuszek już widać ?Dzisiaj to jestem już tak umęczona, jak emeryt się czuję.
Ledwo oddycham

loumarie
A jak tam kochana wgl u Ciebie ? Który to już tydzień, jak się ogólnie czujesz ? Brzuszek już widać ?![]()
Brzuszek to może nie, dla mnie to taka twarda gulka podpępkowa.

Dzisiaj 10+5!
Czuję się dobrze, bo w sumie to za wyjątkiem tej rwy kulszowej co była to czułam się ogólnie dobrze, wymiotów nie było i nie ma, ale od 10 tygodnia zauważyłam, że mam zadyszkę. Szybciej przelecę się po domu i sapie jakbym na Mount Everest właziła.

reklama