reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Cześć! Mam na imię Ola i zaczynamy 2cs 💗 czytam różne fora i stwierdziłam, że się dołączę, fajnie się w tym procesie wspierać ☺️ nie wiedziałam, że starania o dziecko mogą być tak stresujące.
Pierwszy cykl zaczęłam z testami owulacyjnymi (załączam zdj), przytulanie w 15 i 16 dniu cyklu nic nie dały.
Na razie jestem w 11 DC cyklu ale na testach owu nic się nie pokazuje więc na razie pozostaje mi testować dalej 😄

Załączniki

• IMG_20250831_112837.jpg
    IMG_20250831_112837.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 41
reklama
A no właśnie bo się tak zastanawiałam czy jest jakaś nowa forma duphastonu czy jak 😂 ja bym sikała,bo w razie jak coś wyjdzie to żeby brać dalej a 11/12dpo jest szansa że coś się pokaże.a przypomnij mi Ty miałaś ovitrelle ?czy Cię pomyliłam z kimś 🤔
Tak miałam dobrze pamiętasz,ale już raczej po takim czasie chyba test nie powinien pokazać zastrzyku jak myślisz? Napisane jest że się utrzymuje do 10 dni chociaż słyszałam że u niektórych osób i dłużej

Cześć! Mam na imię Ola i zaczynamy 2cs 💗 czytam różne fora i stwierdziłam, że się dołączę, fajnie się w tym procesie wspierać ☺️ nie wiedziałam, że starania o dziecko mogą być tak stresujące.
Pierwszy cykl zaczęłam z testami owulacyjnymi (załączam zdj), przytulanie w 15 i 16 dniu cyklu nic nie dały.
Na razie jestem w 11 DC cyklu ale na testach owu nic się nie pokazuje więc na razie pozostaje mi testować dalej 😄
Hej ! Rozgość się u nas,oby jak najszybciej się Wam udało ❤️ starania o pierwsze dziecko ?😀
Dopisze Cię na ławeczkę,bo testowanie pewnie wypadnie Ci w październiku ?:)

Tak miałam dobrze pamiętasz,ale już raczej po takim czasie chyba test nie powinien pokazać zastrzyku jak myślisz? Napisane jest że się utrzymuje do 10 dni chociaż słyszałam że u niektórych osób i dłużej
No właśnie z tym to różnie u każdego :/ mi osobiście utrzymywał się bardzo długo.w kwietniu nawet w 16dniu po zastrzyku(14dpo) miałam cień na teście ale beta z krwi była ujemna.ja testowałam testami 10miu

Hej ! Rozgość się u nas,oby jak najszybciej się Wam udało ❤️ starania o pierwsze dziecko ?😀
Dopisze Cię na ławeczkę,bo testowanie pewnie wypadnie Ci w październiku ?:)
Tak, staramy się o pierwsze dziecko 💗 powiem Wam że przeraża mnie niewiedza, że to dopiero początek, i ja bym nawet mogła poczekać, wiem że może to potrwać... Tylko że ta diagnostyke zaczyna się dopiero po roku. Nie chce smecic, bo wiem ile par stara się latami, po prostu czuję taka niesprawiedliwość, że tyle par czeka na uprawnionego maluszka, a znam przypadki, że po prostu wpadli a dziecka nie chcieli... Obserwuje taka akademię płodności na insta czy fora i mam wrażenie, że większości to przychodzi z trudem i już się nastawiam negatywnie...
Poproszę o wpisanie na ławeczkę 13 października, dziękuję 💗

Myślę, że zdechne. Pada! Deszczem! wieje! Wiatrem! I jest zimno. Cały dzień na dworze, wróciłam do domu i mam ochotę paść na ryj, a przede mną zakupy jeszcze. Gdzie ta polska złota jesień?

Witam wiem że miało mnie tu nie być bo nie wpisana... Ale prosze powiedzcie mi tylko czy przyrost bety O 185% to nie za dużo ? Co to może znaczyć jeśli o tyle rośnie

Tak, staramy się o pierwsze dziecko 💗 powiem Wam że przeraża mnie niewiedza, że to dopiero początek, i ja bym nawet mogła poczekać, wiem że może to potrwać... Tylko że ta diagnostyke zaczyna się dopiero po roku. Nie chce smecic, bo wiem ile par stara się latami, po prostu czuję taka niesprawiedliwość, że tyle par czeka na uprawnionego maluszka, a znam przypadki, że po prostu wpadli a dziecka nie chcieli... Obserwuje taka akademię płodności na insta czy fora i mam wrażenie, że większości to przychodzi z trudem i już się nastawiam negatywnie...
Poproszę o wpisanie na ławeczkę 13 października, dziękuję 💗
Super,my też staramy się o pierwsze :) trochę to już trwa,bo łącznie będzie z 3 lata. jestem zdania że warto badać się od początku żeby mieć jakieś podstawowe informacje o stanie swojego zdrowia, ale nie ma też co negatywnie się nastawiać odrazu że coś jest nie tak :) nawet zdrowym parom zajmuje to trochę czasu.mam nadzieję,że Twoja droga do zobaczenia dwóch kresek będzie krótka ❤️

Witam wiem że miało mnie tu nie być bo nie wpisana... Ale prosze powiedzcie mi tylko czy przyrost bety O 185% to nie za dużo ? Co to może znaczyć jeśli o tyle rośnie
Na początku ciąży beta rośnie bardzo szybko i takie przyrosty są jak najbardziej w porządku :) nie jest za duży,nie masz się czym martwić

reklama
Super,my też staramy się o pierwsze :) trochę to już trwa,bo łącznie będzie z 3 lata. jestem zdania że warto badać się od początku żeby mieć jakieś podstawowe informacje o stanie swojego zdrowia, ale nie ma też co negatywnie się nastawiać odrazu że coś jest nie tak :) nawet zdrowym parom zajmuje to trochę czasu.mam nadzieję,że Twoja droga do zobaczenia dwóch kresek będzie krótka ❤️
Dziękuję @poziomkowa00 💗 trzymam mocno za Was kciuki!

Do góry