reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Nuśka-ja odpowiem :-) jesli chodzi o meble kuchenne w tym przedziale cenowym to ikea jest, moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem.:tak:Nie moze sie równac z dobrymi salonami mebli kuchennych, ale za to wszystkie tanie i ogolnodostepne studia bije na głowe.:tak::-) jedna wada jaka znam to zabudowana zmywarka-z panelem wewnetrznym sterujacym(zabudowanym) w tym miejscu po 2-3 latach odchodzi farba.Dobrze jest tez zamowic gosci do pomierzenia i montowania kuchni z Ikea.Wiem ,ze tak jest drozej-ale lepiej. Jesli zabraknie Ci 2 cm zabudowy to panowie dorobia fajne listwy maskujace identyczne jak kuchnia a przy składaniu samodzielnym zostanie dziura. I musisz pamietac ze to nie jest zabudowa kuchenna na wymiar tylko szafki dopasowane do kuchni. Ludzie bardzo czesto myla te pojecia.Np w BRW pomiedzy szafkami za zamowienie do zabudowy a tymi do samodzielnego składania jest taka róznica... niebo a ziema dosłownie.Nie wiem tez dokładnie z czym chcesz porównywac te meble?

reklama
O dzieki Dziewczyny:-)
Madzix, bylismy we wszystkich skelepach z meblami w Pile:-D
najbardziej nam sie podobaly w 4 kątach i M3 ale tam nam wycenili kosmicznie....w pierwszej ponad 11tyś, a drugiej 18 tyś:szok:
bylismy rownież w BRW tam cenowo nienajgorzej bo 7 tyś ale z najtańszymi prowadnicami do szuflad i zawiasami do drzwi.....
Dlatego w Ikei spodobały mi sie mebelki bo dobre prowadnice, zawiasy juz tez i wykonanie calkiem ladne....
Bardzo mi sie podoba cos na styl tej kuchni
IKEA | Kuchnia | Kuchnie do zabudowy | Kuchnie wolnostojące
chodzi mi o styl frontow kolor troszke ciemniejszy bym chciala.....

Ach co do kuchni to zrobilismy jednak male korekty:-p;-)
Chyba bedzie cos takiego, bez tego dziwnego barku.....zreszta nie mowie ze to wersja ostateczna:sorry2::laugh2:

A moze tak??? troszke inaczej jest ''barek'' i polki miedzy okapem

Ostatnia edycja:
Ładnie się prezentuje Twój blok Nuśka :tak: Ja mieszkam na 2 piętrze i sobie bardzo chwalę, uważam, że to dobra lokalizacja mieszkania.

reklama
Do góry