reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

Mirabelka, Mysza i ja składam wielkie gratulacje.

Gosiu, u mnie tez nic sie nie zapowiadało na poród i szachu brachu i Hania już jest;-)

reklama
Sms od MARTYNKI
"Jak wszystko bedzie ok to jutro wyjdziemy .Maly pojadl w nocy troche i troche rano ,ogolnie ma troche problem z lapaniem brodawki ,ale jakos go zmuszam ,teraz znowu spi .Ja dalej obolala i zmeczona bo jeszcze w sumie praktycznie nie spalam.Jakos przymulona jestem "

cześć kochane cioteczki :-)
dziękuję wszystkim za życzenia i kciuki i gratuluję rozpakowanym mamusiom ale jutro doczytam które to :tak:
na razie tylko pierwsze zdjęcie Igulinka a z czasem opis porodu itd.

Ale ona podobna do Seby:)))) Slicznotka mała
Witajcie ponownie :)

Chciałam tylko powiedzieć że ja też rozpakowana :tak:
Synuś urodził się w sobotę o 8:30 rano :) 56cm, waga 3,45 :)

Póki co wszystko jest ok. Wklejam też zdjątko.

No

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cicho cicho i jest:))))

Sms- od Zawadki

Jupii dzis idziemy do domku:))))

Gosiu czekamy na was:tak:

mysza ewelka martynka wielkie gratulacje

Dziekuje wszystkim za trzymanie kciuków, ja juz jestem w domku i mam troszke malo czasu ale postaram sie nadrobic

reklama
Do góry