reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

foxy- super reakcja tego kolesia...az milo slyszec ze sa jeszcze dobrzy ludzie... to juz mocno u ciebie widac jak na 22tydzien??? pozdrawiam ale mniej biegaj...hehehe

reklama
Tydzień 22 :-) Brzuchol mam potężny, zwłaszcza patrząc na to, jakie laski na naszym forum dominują. Wklejałam niedawno zdjęcia w fotkowym wątku.

no tak... bo moje to juz sie z nia zroslo od 8 tygodnia na zwolnieniu...oszalec mozna... a jak rosnie...

Iwee- ja mam badanie z C.O dopiero 19 lutego- ze wzgledu na moj lot do Polski, wiec na pewno dowiem sie wszystkiego w Polsce, ale potem tutaj tez zapytam. Jak bede miala to badanie to bede w 31tygodniu- kurcze mam nadzieje ze dotrzymam bez rzadnych problemow. A 18 lutego mam tez umowiny scan.
A z ta macica to ja mam dokladnie tak samo- a pamietasz jak pisalam ze normalnie ze mnie miesnie wychodza- no ale wtedy G.P mie badala dopochwowo i powiedziala ze to normalne bo duzy nacisk:baffled:, wiec juz sama nie wiem czy to normalne:confused:
Jola to prosze zapytaj w polsce tez o te wychodzace miesnie jesli bedziesz mogla, bo ja sama nigdy tak nie mialam i nie wiem co to jest. No a czuje ze jak powiem o tym poloznej to mnie potraktuja jak i ciebie, ze to normalne przy blizniakach i zleja to...
Piszesz ze 18.02 bedziesz 31 tydz! WOW:szok: jak ten czas leci...napewno dotrwasz, nie matrw sie:tak: No i zazdroszcze ci po cichutku, ze w polsce bedziesz miala okazje dopytac sie o wszystkie dreczace cie sprawy.. mi zostaje tylko uparte i stanowcze domaganie sie badan dodatkowych, co by postawic na swoim:-p:baffled:

hej mamusie zmykam juz do spania..jestem zmeczona i padam...dobranoc kochane i spokojnejnocki zycze... wszystkim mamusia i dzidziusia...

To znow ja ;-) Ostatnio bardzo czesto zastanawiam sie co tam slychac u Zielono_mi, bo baaardzo dawno sie juz do nas nie odzywala... Wiec kochana Zielono_mi, jesli nas czytasz, a nie masz czasu by sie tu udzielac, to BAAARDZO Cie prosze, zebys tylko w dwoch zdaniach napisala, ze jestes i jak sie czujesz. Bardzo prosze!!!!:tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny, weszłam tu goscinnie.
Mam nadzieje, ze juz wiecie, ale na wszelki wypadek napisze ta przykra wiadomosc, otoz Zielono_mi była oszustka... Była nianią, podawała sie za matke blizniaków, z ktorych jeden "niby" zginał - a tak naprawde zyje, wcale nie była w ciazy i ogolnie wszystko jest jedną wielką sciemą. Przykre to i niezrozumiałe :-( Wiele osob na tym forum płakało jak jej niby syn zginał w wypadku, jak straciła dziecko, a to wszystko nieprawda.... ehhh nie wiem skads sie tacy ludzie biora...

Czesc dziewczyny, weszłam tu goscinnie.
Mam nadzieje, ze juz wiecie, ale na wszelki wypadek napisze ta przykra wiadomosc, otoz Zielono_mi była oszustka... Była nianią, podawała sie za matke blizniaków, z ktorych jeden "niby" zginał - a tak naprawde zyje, wcale nie była w ciazy i ogolnie wszystko jest jedną wielką sciemą. Przykre to i niezrozumiałe :-( Wiele osob na tym forum płakało jak jej niby syn zginał w wypadku, jak straciła dziecko, a to wszystko nieprawda.... ehhh nie wiem skads sie tacy ludzie biora...
nie miałam pojęcia!:szok::szok::szok:
jak to możliwe? jej bliźniaki, strata synka i dziecka w brzuszku :szok::szok::szok: nawet pokazywała zdjęcie pokoiku, wózków... to nie do wiary! A czy to pewne???

jola466- dzieki kochanie za rade, moze i sprobuje,, narazie 2 dzien stosuje leki od lekarza przepisane, to nie sa antybiotyki tylko jakies tam bezpieczne leki dla kobiet w ciazy,, mucosolvan i osscilocosinum...narzie te testuje,, dodatkowo codziennie jedna cytryne zjadam z cukrem jako witamina C, plus mleczko z miodem,, i syrop z cebuli.. narazie ciagle kaszle...:crazy::wściekła/y::baffled:

reklama
jola466- dzieki kochanie za rade, moze i sprobuje,, narazie 2 dzien stosuje leki od lekarza przepisane, to nie sa antybiotyki tylko jakies tam bezpieczne leki dla kobiet w ciazy,, mucosolvan i osscilocosinum...narzie te testuje,, dodatkowo codziennie jedna cytryne zjadam z cukrem jako witamina C, plus mleczko z miodem,, i syrop z cebuli.. narazie ciagle kaszle...:crazy::wściekła/y::baffled:
Mam nadzieje ,ze przejdzie ci szybciutko- ja odpukać narazie zdrowa choć moj synuś niedawno przechodził powazne przeziębienie- zazwyczaj bywało tak ,że on wyzdrowiał a mnie rozbierało a teraz sie trzymam i od początku zimy noszę czapkę:szok: nie zdarzało sie wcześniej a teraz nawet to polubiłam i nie ruszam sie bez niej z domku:-D

Do góry