reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rodzeństwo naszych dzieciaczków

reklama
Ooo, bidulek Wojtuś. Ale wyleczą i będzie git!
A Ty sie Baśka przyzwyczajaj, że my niecierpliwe i już!!! zakoduj, żeby MMS-a wysłać, np. do mnie:-p

Kasia ale ode mnie nie da się wysłać mmsa :(
tzn aparat mam ale chyba usługio nie mam aktywnej...no ale może Paweł wam wrzuci ;) cokolwiek by to znaczyło...

Baśka, no chyba musisz coś z tą komórką zakombinować ;-):-D:-D
Albo tak jak ja: jak urodziłam Stasia, to kazałam zrobić zdjęcie Marcinowi i z 5 razy mu powtarzałam: "wejdź na BB, na wątek taki i taki i wstaw tam zdjęcie, koniecznie dziś!!" :-D:-D:-D A wiecie, z kobitą, która dopiero co urodziła, nie ma co dyskutować. ;-)

Ależ sie nie mogę doczekać, żeby Wojtusia małego zobaczyć.

Syla, nie da rady, moja przedpotopowa komórka służy do klepania smsów i dzwonienia a nie do wysyłania zdjęć ;-);-);-) Więc nic z tego, ale pomysł Irmie podsunę...
Mamoot, to mój Małżowin wrzuci do Ciebie na pocztę i wszystko będzie w Twoich rękach ;-);-);-);-)

no w sumie swojego tez będę musiała wcześniej przeszkolić albo łatwiej jak każę mu wysłać na maila do którejś z was zamiast tłumaczyć te wszystkie kody - gdzie co wstawić itp - nigdy tego nie robił to co mu będę głowę zasmiecać ;)

Syla, nie da rady, moja przedpotopowa komórka służy do klepania smsów i dzwonienia a nie do wysyłania zdjęć ;-);-);-) Więc nic z tego, ale pomysł Irmie podsunę...
Mamoot, to mój Małżowin wrzuci do Ciebie na pocztę i wszystko będzie w Twoich rękach ;-);-);-);-)

Nie ma sprawy! ;-)

reklama
Do góry