Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
trzymamy kciukasy jezyku powodzenia
będzie dobrze miejmy nadzieję, że dzięki temu, że karmisz piersią Cypuś się nie zarazi
buziaki;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymamy kciukasy jezyku powodzeniabędzie dobrze miejmy nadzieję, że dzięki temu, że karmisz piersią Cypuś się nie zarazi
buziaki;-)
Jezyk wszystko bedzie dobrze trzymam za was kciuki![]()
Może uda mi się do was wrócić już niedługo.
Jurand zjada naprawdę dużo i mam pytanie, chcę mu wcześniej wprowadzić do jedzenia jakieś kaszki, bo zaraz będzie jadł samą mąkę kukurydzianą. Czy któraś słyszała ile wcześniej mogę mu dać kaszki ryżowe, te co są w sklepach? Moje dziecko nie zna umiaru w pupie. Wczoraj na wieczór zrobiłam mu jeszcze bardziej zagęszczone jedzenie to od 20 spał do 3:30. Wciągnął butlę ok. 200ml, obudził się za3h i był głodny. dałam mu jeść zjadł 80ml i próbuje go ululać. Ale chyba mi się udało.