reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Może uda mi się do was wrócić już niedługo.
Jurand zjada naprawdę dużo i mam pytanie, chcę mu wcześniej wprowadzić do jedzenia jakieś kaszki, bo zaraz będzie jadł samą mąkę kukurydzianą. Czy któraś słyszała ile wcześniej mogę mu dać kaszki ryżowe, te co są w sklepach? Moje dziecko nie zna umiaru w pupie. Wczoraj na wieczór zrobiłam mu jeszcze bardziej zagęszczone jedzenie to od 20 spał do 3:30. Wciągnął butlę ok. 200ml, obudził się za3h i był głodny. dałam mu jeść zjadł 80ml i próbuje go ululać. Ale chyba mi się udało.

Aga jak maly mial takie przeboje z brzuszkiem to moze poczekaj jeszzce ,bo pierwsze kleiki sa po 4-ym miesiacu dopiero.Jezeli chcesz jednak wprowadzic to moze zacznij od kleiku kukurydzianego,bo on troche kupy rozluznia,po kleiku ryzowym moga byc zaparcia;-) Tutaj poczytaj sobie jakie rzeczy sa dostepne ,na tej stronce co wklejam poszperaj;-)
NUTRICIA - Od

Habcia ja mam z Zosia to samo. Budzi się co dwie godziny w nocy a już przesypiała po 8 nawet. Też jestem padnięta. I raczej głodna nie jest bo wieczorem jak ją karmię to potem mogę ściągnąc nawet 150, nie w mleku kłopot.

Jezyku-trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka!!!!

Habcia- dobrze, ze z Mamą się wyjaśniło:-)

Hanka od środy marudna po wtorkowym szczepieniu, bidulka...:-(

idę do niej-podczytuję Was i tęskni mi się, ale czasu ni ma...

reklama
kamylka dziękuje, kleikiem kukurydzianym już mu zagęszczem jedzenie i zastanawiam się na jak długo to starczy. A z tego co teraz obserwuje, to jedynym problemem brzuszkowym jaki miał Jurand było "przymieranie głodem".
ardzesh nie od tego ten facet utył, moja siostra też jadła dużo jak była mała i od prawie samego początku miała zagęszczane jedzenie mąką kukurydzianą i sucha dziś jak patyk. U mnie w rodzinie wszystkie dzieci na mące są wychodowane i mało kto jest gruby. Habcia ma rację, że po części to geny i jak dla mnie póżniejsza dieta.

Nie wiem jak tam wasze dzieci, ale Jurand już powoli nie wchodzi w rozmiar 62, i nie tylko na szerokość, ale i na długość. Gondola zaczyna się przymaława robić :-:)-:)-(, już nie mogę go kłaść na noc do gondoli. Dziś w nocy jak się obudziłam, to miał nudszki poza gondolą :szok::szok::szok:. Musi się szybko nauczyć siadać bo nie wiem w czym będzie jeździł. Mam naprawdę duże dziecko. Każdy jak go widzi twiedzi, że ma z 4 miesiące, a on wczoraj skończył 2:szok::szok::szok:.

jeżyk wracajcie do zdrowia, ale choróbska chyba łapią. Ja też przeziębiona, mój mąż też. Juri się jeszcze trzyma :-):-):-)

a Jurand już drugi dzień zaczyna od snu :-):-):-), wczoraj cały dzień przespał.

Do góry