reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

marti a cio tam słychać u ciebie:-):-):-):-):-):-)

A u mnie raz lepiej raz gorzej zależy od dnia. Dziś jest oki tylko jakaś infekcja mi się przyplątała i srom mnie szczypie:wściekła/y::zawstydzona/y: ale zadzwoniłam do ginka i pozwolił mi stosować krem clotrimazolum. Poza tym to co w naszym przypadku jest nieuniknione stesuję się czy maluszek rośnie.
Kochana przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i 3mam kciuki za dwie kreski:tak:

reklama
a u mnie raz lepiej raz gorzej zależy od dnia. Dziś jest oki tylko jakaś infekcja mi się przyplątała i srom mnie szczypie:wściekła/y::zawstydzona/y: Ale zadzwoniłam do ginka i pozwolił mi stosować krem clotrimazolum. Poza tym to co w naszym przypadku jest nieuniknione stesuję się czy maluszek rośnie.
Kochana przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i 3mam kciuki za dwie kreski:tak:
brakuje mi was ale nei mam czasu żeby tu zajglądać :-:)-:)-:)-( jeszcze mam egzaminy w szkole:-:)-( bardzo bym chciałabym bardzo żeby nam się jak najszybciej udały staranka o dzidziusia:-):-):-) marti nie martw się bo na pewno wszystko będzie dobrze:-))

Rozmawiałam właśnie z Edytką . Prosiła aby Was "ukochać" wszystkie. Nadal u niej bez zmian, tyle ,że od dwóch dni nie plami. W piatek betka i później decyzja co dalej. Bardzo wam dziękuje za zrozumienie co do potrzeby ciszy. Będzie się starała skombinować laptopa i napisać. Póki co dziś miała lepszy głos. Tyle mogę dodać od siebie.
Idę poszukać pretekstu do spaceru. Może namówię psa..

brakuje mi was ale nei mam czasu żeby tu zajglądać :-:)-:)-:)-( jeszcze mam egzaminy w szkole:-:)-( bardzo bym chciałabym bardzo żeby nam się jak najszybciej udały staranka o dzidziusia:-):-):-) marti nie martw się bo na pewno wszystko będzie dobrze:-))

uda się na pewno i zobaczysz jaki to dopiero stres:-D

Aga Aj nawet nie wiesz jak mi przykro...brak mi słów...

Alinka, also urodziła dziś o 19:55 śliczniutkiego Ignasia. Waga 3350 długość 56 cm.
Witaj Ignasiu na świecie :-):-)

Niusi@ naprawdę masz talent :tak::tak:

Ja wkoncu poszłam do lekarza, zrobiłam mnóstwo badań krwii i od jutra zaczynam chemię
Trzymam kciuki, będzie dobrze. Przytulam
Pięknie wyglądasz :tak::tak:
Witajcie:tak:
Tak jak obiecalam pisze co u lekarza.Serduszko dalej ladnie bije a dzidzi ma 12 mm.
Bardzo się cieszę :-)

Witaj:-D kochana przepraszam, ale ma takie pytanie...bo ja też miałam pusty pęcherzyk i zabieg miałam 05.03.2009r. po jakim czasie Wy zaczęliście się starać????
Ja też miałam pusty pęcherzyk i mi ginka powiedziała, że żadko jest pusty 2 razy pod rząd. Ja dostałam zielone światełko po 2 @.

Tak się boję bo to dopiero 9 tydzień, a najgorzej jest jak objawy maleją:szok: wariuję normalnie
Ja jak mi minęły mdłości poleciałam do ginki. A ona powiedziała, że właśnie często do niej kobiety przychodzą bo mijają objawy a okazuje się, że z dzidziusiem jest wszystko dobrze. Mówiła, że czasami lekarze sami mówią, że jak kobieta bardzo wymiotuje to dzidziuś rośnie jak na drożdżach i tym starszą kobiety. Mi położna powiedziała, że jak kobieta w ciąży się dobrze czuje to trzeba się cieszyć.
Będzie dobrze :tak::tak::tak:

Rozmawiałam właśnie z Edytką . Prosiła aby Was "ukochać" wszystkie. Nadal u niej bez zmian, tyle ,że od dwóch dni nie plami. W piatek betka i później decyzja co dalej. Bardzo wam dziękuje za zrozumienie co do potrzeby ciszy. Będzie się starała skombinować laptopa i napisać. Póki co dziś miała lepszy głos. Tyle mogę dodać od siebie.
Idę poszukać pretekstu do spaceru. Może namówię psa..
Najważniejsze że juz nie plami. Miejmy nadzieje że betka wyjdzie dobrze, i Edytka wróci do domku.:tak:

Ja właśnie dziś dostałam druga @. Po ide do ginka zobaczyć czy wszystko się powchłaniało. Ide do nowego ginka, jeżeli powie że wszystko dobrze i da zgode to zaczynamy przyjemności z M, zakończone mam nadzieję fasolką. :-)

reklama
Ja mam nadzieję że uda nam sie jak najszybciej zajść w ciążę:-):-):-) przed poronieniem udało nam się za pierwszym razem:-):-) chciałabym bardzo żeby i tym razem tak było:-):-):-)

Do góry