reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No jestem, mała w końcu zasnęła, cos problem miała, ponad pół godziny musiałam drapać ją po pleckach, żeby sie uspokoiła i w końcu zasnęła. Ząbek jeden cos sięnie chce przedziurawić.
A mój zrobił mi przyjemność i zrobił za mnie zakupy, nawet pomyśłał o tym, o czym ja zapomniałam mu napisać w liście. Później zajął się małą a ja sie kimłam, a on w tym czasie posprzątał i pozmywał, no normalnie nagroda mu się należy, a ja zamiest go nagradać do kompa zaiadłam-wstyd.
No Pati, to miło z Twojej strony. A kto późno przychodzi sam sobie szkodzi-ja tez na tego przedostatniego miałabym ochotę, a widzę, że tu kolejka do niego sie ustawia
no popatrz jak Cie rozpieszcza :-D
a co tak do niego kolejka mnie to on sie nie widzi - ja wole tego ostatniego albo w dlugich wlosach ;-):tak:

ale ma zapalenie oskrzeli czy ardlo?
ja z Paulina zbrzydlam a z Weroniak ponoc wyladnialam:-):-):-)
a my to nie kolezaki??????????????
lekarz powiedzial ze ma lekko podczerwienione gardlo, zatkany nos :tak:
ja z Sewkiem w ciazy wyladnialam - tak wszyscy mi mowili ale ja tego nie widzialam ciekawe wiec jak bedzie teraz :sorry:
Wy pewnie ze kolezanki.... z Łysej Góry :-D:-D:-D
A&E kochana ty też będziesz miała drugie dzieciątko i to za 3 lata będzie to chłopiec ciąża zaplanowana przemyślana mimo wielu waszych obaw bardzo spokojna nie szpitalna tak więc nic tylko planowć chłopiec o imieni thomas czy tomek jak kto woli urodzi się w maju no wię poczęty będzie w upojne sierpniowe noce:-D:-D:rofl2::rofl2:
no która następna ??????bo jak to napisała mama helenki telewizja kłamie prasa kłamie politycy kłamią...malinka prawde wam powie:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
heheh malina ales jej wywrozyla no no no...
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
hehhehehehe
na sabacie!!!!!!!!!!!
trafne okreslenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D
sikam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
od dzis nasz forum to Łysa Góra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tak tak dobre i trafne :tak:
więcej chętnych do wróżenia nie ma to szklaną kulę zwijam bo się baterie czerpią:-D:-Da te co się spać z kurami pokładły niech żałują bo tylko dziś było gratis a jutro będzie ....chcesz znać przyszłość ślij smsa na numer 79........ za jedyne 9 zł +vat:-D:-D
ja juz dowiedzialam sie od wrozki maliny ze dziewczynke dostane od losu wiec to mi styka hihi :-D:-D:-D
anabubka w większości nad morzem:-D:-Da tam dużo jodu a wiesz w nadmiarze wszystko szkodzi:rofl2::rofl2:a ja zgrywus od urodzenia wczoraj opowiadałam moim dzieciom bajkę o chomikach tak ich rozbawiłam że o 22 turlaliśmy sie po podłodze adam dostał czkawki a julka się posikała:-D:-Dwszedł piotrek patrzy na nas i mówi oj malinka malinka dłłłłłuuuuggggooooo dzisiaj wariacie mój na słonku byłaś a mówiłem weź kapelusz(gdybym go jeszcze miała)i ty poszłaś dzieci wyciszać bajeczką....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2::rofl2:
oj malina malina - a faktycznie nie palilo czasem slonko tam u Was ?? :-p:-p:-p
kochana a znasz taką "prawdziwą" wróżkę co uwzględnia????a ja prawdziwa z tych najprawdziwszych :tak::tak::tak:luna przerażna ciążą bliźniaczą już na cpn po kondony poleciała widzisz przejeła się:-D:-D
my tu gadu gadu a miałam wam napisać że moję dziecię julia idzie jutro na dzień próbny do zerówki od 10 do 13:tak::tak:dżizas byle by tylko tam głupoty na starcie nie palneła bo pogrąży rodzinę na starcie i jej dobre imie:szok::rofl2:
no to za niedlugo zaczyna - powodzenia...
w dobre imie rodziny :-D
a wiecie ze tylko 13 dni nauki i wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
heh ale dla kogo my to wakacji nie mamy :sorry:
dużo zdrówka dla Sewcia.A co mu konkretnie?:baffled:
lekko zaczerwienione gardlo i zatkany nos... :tak:
Dzieńdoberek witam z nowego domku:tak:
narazie rozpieprz totalny bo tescie sie jeszcze nie wyprwadzili, wszystki emeble wszedzie sa, bo od nich tylko kilka dali rade wziac ostatbio we dwojke m z bratem, wazniejsze było żeby od nas wywiezc bo wczoraj zdawalismy mieszkanie, wiec sie cisne w rozpieprzu...:-D w czwartek beda wszystko wywozic i do tego czasu ja ich wyprowadzm, geeralnie to juz polowe mebli tesciowej wczoraj spakowałam :-D:-D:-D:-D wiecej miejsca dla mnie:-D:-D no i poza tym sprzatania w cholere, wiec zaraz sie ide brac do roboty:-D
nie nadrobie Was na pewno, po 1 nie ma kiedy po 2 poki co jestem na kompie tesciowej a tu tak muli ze nie ma szans -stronka sie łąduje 5 min:baffled:
o kochana jak fajnie
juz w nowym domku,
no i masz racje wyganiaj tam tesciowa zreszta ona poinna zrobic to za Ciebie i Cie w tym wyreczyc a Ty tylko palcem wskazujacym powinnas na lezaco dyrygowac :tak::tak::tak::-):-)
witam porannie:happy:
o medusska kochanie fajnie że wpadłaś się odmeldować:tak::tak:to już jesteś kochana na nowych śmieciach..jak to ffajnie pakoać teściową co by była z dala:-D:-D:-Djak się czujesz ?jak maluszek????????? ty nam się nie przemęczaj ty wiesz!!!!!!!!
czarodziejki dzisiaj trzymamy kciukasy za komisję anabubki i za piotrka anabubki bo zdaje prawko a jak nie zda to ona go za jajkapowiesi a ja im jeszcze synka wywróżyłam więc trzymajcie mocno:tak::tak:
moja księżniczka jescze śpi zaraz ją budzę szykujemy się śniadanko i zaprowadzam ją do zerówki na dzień próbny zobaczymy jak jej się spodoba:sorry::-)
dolaczam sie
anabubka powodzenia za Was
A to foteczka Martynki z nową lalusią
hehe ale kochana :-D:-D:-D

u nas jest nowy system zapisów do przedszkola, wniosek wypełnia się w necie i drukuje i dopiero zanosi do przedszkola:tak::tak::tak::tak:przynajmniej nie potrzeba żadnych pieczątek z zakładu pracy:-D

Ja już teraz mogą zameldować dzieci, nawet do kilku przedszkoli, a potem wybieram to, które mi najlepiej odpowiada. W Austrii jest przepis, że KAŻDE dziecko, które skończyło 3 lata musi dostać miejsce w przedszkolu.
Bardzo mądry przepis :-D

u mnie bedzie ospa x3 :-D

u nas tak bylo mieszaklismy u tesciów to urodził sie Wojtek potem sie przeprowadzilismy od tesciow urodziła sie Zuzka no i teraz na tym mieszkaniu Gabi cos w tym jest :-D:-D:-D:-D

dołączam sie do zyczen :-D

A ja wróciłam od lekarza jednak ospa i teraz wiem ze najlepiej jakby wszystkie mialy jedno po drugim ale lekarka powiedzial ze moze byc tak ze nawet po miesiacu moga miec bo rożnie to jest :-(przepisal jej Heviran i pudroderm do smarowania zaplacilam 20 zl Wojtek jednak poszedl na festyn nie chcial siedziec w domu Troche Zuzi smutno bo dzis dzien dziecka no i jutro ta wycieczka ale pocieszyłam ja bo moga przelozyc wycieczke bo wychowawczyni chora i duzo dzieci ospe złapało
Zdrówka dla was:tak:
a ja dzisiaj do roboty podchodzę jak do wroga ....sprawdzam macam omijam unikam.....no jak nic mam leniucha na maxa:rofl2::rofl2:
no dziecko jestem to mam swoje święto co nie???????????? wy mnie rozumiecie prawda??????????????
No ba ma sie rozumieć:-D
a tak poza tym to troche nie mam czasu
dzis bylam z malym u lekatza - bo ma juz katar ropny i do tego kaszel wiec juz po wizycie mlody jest chory a w aptece udalam 50 zl na leki :confused2:
teraz zasypia ja robie obiad i jak bede miala troche czasu to zajrze :tak:;-)
Zdrówka dla Sewcia
Ja Cie rozumiem Cię rozgrzeszam, zwłaszcza z tego macania, hii

A ja jedno pranie juz powiesiłam, tamto poskładałam i pochowałam, no i tak se mówie a zajrze do miski, co sie tam namacza, *****, mała wrzuciła bluzeczke z lamoeczka czerwoną ( albo ja , ale chyba nie ) i woda mocno czerwona. A tam takie śliczne rzeczy. Dobrze, że Piotra ukochanej bluzy nie wrzuciłam i firanek mamy:zawstydzona/y:. Ale lipa, jak to sie jeszcze różno pofarbuje to pół biedy, ale w łaty!!!Nadzieja jest, zobaczymu co wyjdzie i w tedy bede kombinować. A wiecie co wrzucam???!!! , na poboczu stoję, hihi
No to sie porobiło masz kochana szczescie.A jak pranie teraz wygląda
A ja głupia palca przyłożyłam:-D
:szok::-D:-D
ja się melduję po weekendzie juz myslałam że się nie dostanę tutaj bo znów mi net nawalał :no:
Dziewczyny dzisiaj zaczynam brać Zelixę oby zadziałała
Oj nie strasz dobrze ze sie udało.I powodzenia ci zycze
to dla Was
prezent na dzien dziecka :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p
chippendalesbostonroxy_1.jpg

od wyboru do koloru :-D:-D:-D
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tak teraz patrze i ja nawet nie wiem kiedy przebil mi 3 tys post :szok::szok::-D:-D
Gratuluje
Dzieńdoberek witam z nowego domku:tak:
narazie rozpieprz totalny bo tescie sie jeszcze nie wyprwadzili, wszystki emeble wszedzie sa, bo od nich tylko kilka dali rade wziac ostatbio we dwojke m z bratem, wazniejsze było żeby od nas wywiezc bo wczoraj zdawalismy mieszkanie, wiec sie cisne w rozpieprzu...:-D w czwartek beda wszystko wywozic i do tego czasu ja ich wyprowadzm, geeralnie to juz polowe mebli tesciowej wczoraj spakowałam :-D:-D:-D:-D wiecej miejsca dla mnie:-D:-D no i poza tym sprzatania w cholere, wiec zaraz sie ide brac do roboty:-D
nie nadrobie Was na pewno, po 1 nie ma kiedy po 2 poki co jestem na kompie tesciowej a tu tak muli ze nie ma szans -stronka sie łąduje 5 min:baffled:
Tysie za bardzo nie przemęczaj
za 3 dni to nam Wiki całkiem zniknie:tak::tak::tak:mężuś wraca to pójdziemy w odstawkę:-:)-:)-:)-(
Oj wcale nie bede zagladac:tak:
No, ale to znikniecie jak najbarziej uzasadnione, oby tylko dobrze sie bawili
No mam nadzieje wiesz ale na całego bawic siebedziemy dopiera w niedziele niestety
wiki to czekamy na fotkę:tak::tak:
greti od 2010 roku 5-latki idą do zer,owki a moja julia już w tym roku bo nudzi sie w dmku krutnie:-D
Już wkleiłam
Witam
U mnie wszyscy spia z wyjatkiem Dominika ktory jest juz w przedszkolu:tak:
M spi w salonie bo cala noc kaszlał i budzil mi dziewczynki:no:Wkoncu przeniosl sie do salonu:no:
Klaudia spi w moim lozku bo strasznie plakala taka wybudzana w nocy a Wiktoria w lozeczku.Ja wziełam sobie laptopa i poszlam do Dominika pokoju:tak:Do malych nawet nie wchodze-niech sie wyspia bidulki

Mnie boli gardlo i jestem cała zawalona:no:

Biore sie za poczytanie
Oj to zdrówka wam zycze

reklama
Do góry